2022. január 16., vasárnap

Filmes hétvége

 Rengeteg film vár arra, hogy megnézzem, már jó ideje. Ma azért sikerült lefaragnom a listából párat. A héten egy sorozatot is zártunk családilag, úgyhogy kicsit ürült a "még meg szeretném nézni" lista.

Sorozatilag a héten zártuk a Nagy pénzrablást. Sajnálom, hogy tavalyelőtt kezdtük el nézni akkor amikor az 5. évadra még annyit kellett várni. Megjegyezném akkor is azért vágtunk bele, mert én úgy tudtam már vége van. De most már bátran ajánlom mindenkinek, hogy nézze a sorozatot, mert le van zárva, vége van és hát érdemes megnézni. De tényleg. A Professzor egy zseni a rablások zseniálisak, és a tervezés és ötletek is. Nem mondom, hogy nincsenek gyenge szálai a sorozatnak és nem volt olyan rész aminél azért kicsit húzódott felfelé a szemöldököm, de összességében a sorozat zseniális. Igen amúgy voltak szereplők akiket én öltem volna meg a legszívesebben....de valahogy így visszagondolva ez így volt jó.

Ma megnéztem végre a Free Guy (2021)-t, amit amióta tudok a létezéséről meg akarok nézni. Nem mondom, hogy sokszor nézős film lesz, de az biztos, hogy valamikor a távoli jövőben újra nézem még, mert tetszett. Voltak benne nagyon-nagyon-nagyon fárasztó poénok, de még így is azt mondom, hogy jót szórakoztam rajta. Imádom Ryan Reynolds-t, így a filmjei is alap, hogy megnézésre kerülnek. Azt mondjuk nem gondolom, hogy a régi filmjeit is megfogom, de amik mostanában jönnek ki és nem olyanok amik nagyon kívül esnek a komfort zónámon, azokat igen.

Szintén megnéztem ma az Álomépítők (2020)-et, ami nem olyan rossz, mint a snittes százaléka, de azaz igazság, hogy nem is sokkal jobb. Egyszer megnézős, és aranyos, meg elgondolkodtató, de igazándiból, ha az ember sose látja se vesztett vele semmit. Viszont annyira nem fárasztó, hogy ne lehessen végig nézni. Ha egy szóval kellene jellemeznem akkor az Érdekes lenne a jó jelző.

Este/délután, családilag megnéztük Az igazi kaland (2011)-ot. Nem mondom, hogy rossz volt, csak nagyon amerikai. Amikor minden olyan...nehéz megfogalmazni. A sztori nem lenne rossz, főleg hogy valós események ihlették, csak mégis az egész olyan mintha lenne egy jó sztorid, de úgy gondolod, hogy ez a film az amerikaiaknak készül (amerikai film, tehát a saját országodnak) és ott mintha mindenre muszáj lenne még egy tonna cukormázat locsolni és olyan...szörnyű a végeredmény így. Mármint számomra már túl mázas volt az egész, és így ez irritált. De az állatok aranyosak voltak benne :D

Nincsenek megjegyzések: