2014. december 12., péntek

Nyertem!!!


Nyertem!!!
 A napokban másodszorra! Úgy érzem most kezdődik a nyerő szériám, úgyhogy tárt karokkal várom a nyereményjátékokat. Csak ne felejtsem el, melyikre jelentkeztem, hol és mikor sorsolják és persze, hogy mit nyerek. Először egy fotóalbumot nyertem, facebookon, olyan játékon, amin mindig tekerni kell. Általában kedvezményt sorsol ki az embernek, amivel nem igazán tudok mit kezdeni, bár a puzzlén már erősen elgondolkodtam! Viszont most sikerült nagyon kislányos fotóalbumot nyernem, amiért a tesóm el is ment! Még szerencse, hogy van két tündéri apró lány unokatesóm, így várhatóan egyikük gazdagabb lesz vele, vagy ki tudja kicsoda.
 Ma reggel újabb nyeremény ébresztett. Jó…valójában az órám ébresztett, de amikor eljutottam a gép felkapcsolásáig és emailnézésig (pontos sorrend, a csörög a telefonon az ébresztőóra, leütöm, kinézek, sötét van, visszadőlök, ráveszem magam, hogy felkeljek. Felkelek, teszek egy kört a fürdőszobába, hátha attól felébredek, és utána bekapcsolom a gépet, emailt, molyt, szerepjátékos oldalt,és végül facebookot csekkolom.), miután megnéztem, hogy van 8 emailem, amiből 6 spam, majdnem töröltem lexa levelét is. THINKING ABOUT YOU tárggyal jött, és félkómában annyit vettem csak le, hogy „basszus valami angol nyelvű spam jött”…utána rájöttem, hogy valahogy ismerős mégis, úgyhogy megnyitottam. És egy „te nyertél stb.stb” levél jött. Félkómásan teljesítettem a feltételeket, miszerint küld el a címed, mondj egy számot, meg azért mondjad meg, minek őrülnél a legjobban. Felsoroltam három legszimpatikusabb nyereménycsomagot amit (újracsekkolva a blogot) találtam, és az egyiket megnyertem. És nem akármelyiket! :)

Kleinheincz Csilla csomag
A többiekhez hasonlóan, Csillát is felkerestem. Szégyen gyalázat, de tőle sem olvastam még de nagyon tervben van!! Csilla is Vikihez hasonlóan szuper kreatív ötlettel rukkolt elő! Személyes és nem szokványos ajándéka a következő: Felajánlja egy egyelőre még meg nem jelent novelláját amit füzet formájában, borítóval készít el a nyertesnek! Nem kifejezetten karácsonyi történet lenne, sokkal inkább egy magyar népmesén alapuló urban fantasy novella. Hát nem csúcs? Szintén a többiekhez hasonló közvetlenséggel állt a dologhoz, aminek nagyon örültem :)

Miután egyeztettünk, és megkaptam, hogy Csilla postázza nekem, dedikálva a csomagot, gyorsan írtam, hogy ha már dedikálja akkor Jeffi néven, az mégiscsak kevesebb van, mint Dóra, meg az Ólomerdőm is úgy van dedikálva, legyen egységes :) Elmondhatatlanul boldog vagyok, és itt is köszönöm Lexának, hogy volt ez a remek nyereményjátéka. Még, ha utálok is „lájkolós” játékokon játszani, megérte! (ettől független nem szeretem annyira az ilyesmit kérő játékokat).
És köszönöm Csillának, hogy postázni fogja, és már alig várom, hogy olvashassam, húúúú izgulóóóók :D

Leszűrtem ebből a nyereményjátékból azt, hogy jó, ha kap az ember emailt, arról, hogy nyert. Úgyhogy annyi változik a saját játékomban, hogy Fenn lesz blogon ki nyert, de ő automatikusan kap egy emailt erről, és így van ideje 31-e éjfélig felvenni velem a kapcsolatot.


Adventi naptár 12. Ablaka:

Ha már a nyereményekről volt szó a posztban. Annyi a feladatod, hogy leírd, te mely könyvet szeretnéd, ha TE nyernéd a fődíjat. Mivel a játék egész ideje alatt lehet rajta gondolkodni, a választ már véglegesnek fogom tekinteni. Tehát, ha Te leszel a nyertes akkor a 12. Pontban megjelölt könyvet fogom majd neked megrendelni :) 
Vélemények:

0 megjegyzés: