2014. december 17., szerda

Egy igazán Steampunkos karácsony

 Idén kivételesen elhatároztam, hogy tényleg kibírom az ajándékbontást 24-éig. Ennek több oka is van, mint például az, hogy a család 26-án ül össze, így a karácsony akkor lesz, addig nincs ajándékbontás és hasonlók. Tehát eldöntöttem, hogy 24-én fogok ajándékokat bontani, csakhogy Rebel megkért, hogy bontsam ki, mert nem biztos benne, hogy épségben ért ide minden, és szeretné, ha nyilatkoznák. Tehát Rebel ajándékát kinyitottam. Mást nem is nagyon tudnék, ha akarnék sem, mert nincs más csomag a közelemben.
 Nos, hogy mit rejtett a csomag? Egy notebookot, amit nekem Rebel fabrikált, és gyönyörű, igényes kis steampunk lett. Idén nálam nagy őrület a steampunk így mondanom sem kell, hogy egy ideig simogattam a „Jeffi gondolatai” névre keresztelt drágaságot. Kívül is gyönyörű, de belül, hát valami eszméletlen szép. Első gondolatom mondjuk az volt, hogy túl szép hogy használjam, aztán rájöttem, hogy bár tök szép nézegetni, mégiscsak akkor van értelme, ha használom is, úgyhogy bizony ezzel fogok menőzni, és mindenhova cipelem magammal, és beleírom az okos, vagy okosnak tűnő gondolataimat.
 Mivel nem igazán van kézügyességem (vagy csak oly mélyen lappang, hogy esélytelen, hogy felszínre törjék), így minden olyan dolgot nagyra értékelek, amit kreatívan és saját kezűleg készítenek nekem. Mert benne van, hogy gondoltak rám, hogy tényleg sokat foglalkozott azzal, hogy örömet szerezzen és ez annyira jó (hogy, most blog írás közben sírom el magam…). Tehát nagyon tetszik, és használni is fogom!
 A csomag még tartalmazott forrócsokit (karácsonykor megiszom!), egy katica…bigyót, meg lehet enni erre rájöttem, ma majd meg is tudom milyen íze van! Szaloncukrot, azok fura ízűek voltak, de amúgy ízlettek… teákat, egyedi steampunkos tasakokkal és még a kis lógos izéjukra is csinált külön steampunkos bigyót (igen, ez van, amikor a teázási szakszavak nem mennek az embernek és minden izé és bigyó ^^”. Egy aranyos levél is volt a csomagban, egy képeslappal együtt, ami az eddigi 3 mellé került. Egy illatos mécses, ő már leégett, de finom illata volt. Egy karácsonyfadísz, amit az orchideáimra akasztottam (amik ki fognak karácsonyra nyílni!!). És stílusosan egy steampunkos könyv, Ian McDonald: Síkvándor –ja!
Gyönyörűséges csomag. Még egyszer köszönöm szépen. Neked is Boldog karácsonyt! :)


És akkor a képek a gyönyörűséges dolgokról:

Adventi naptár 17. ablaka:

Hogy hívják Télapó rénszarvasait?
(igen, kezdek kifogyni a kérdésekből :) )
Vélemények:

1 megjegyzés:

Bea Blogol írta...

Örülök, hogy minden tetszik. :) Nagyon szívesen készítettem a noteszt, remélem hasznát veszed. Nagyon boldog ünnepeket kívánok neked és a családodnak!
rebel