2014. december 20., szombat

Adventi naptár 20. ablaka

4 nap karácsonyig! Véghajrá lassan a nyereményjátékban is.
Eddigi megfigyeléseim:
Meglepő mód, még nem kaptam emailt a megfejtésekkel, pedig mindig szokott lenni pár renitens, akik nem értik meg a feladatott. Úgy látom idén mindenkinek sikerült értelmeznie a feladatokat, és 24-től email dömpingre számíthatok. Legalábbis remélem.
 Nagyon jó volt a játék, bár néha frusztrált, hogy nincs meg előre az összes kérdésem, és nincsen meg a másnapi poszt. Ezt jövőre mindenképpen előre meg kell már nyáron csinálni (mármint a kérdéseket), hogy ne kelljen a miatt órákat gondolkodnom, hogy jesszus mit kérdezzek, vagy milyen borítókból rakjak fel darabot. Ez utóbbi amúgy a kényelmesebb feladat, de nem lehet minden fordulóban „keresd a könyvborítót” játékot ellőni, egy idő után megunnák az emberek.
 Nagyon kíváncsi leszek, hogy hányan követték végig a játékot, és hányan fogják beküldeni a megfejtéseket. Voltak napok, amik igazándiból kreativitást igényeltek. Nem feltétlen szeretem az olyan kérdéseket, ahol egyen válaszokat adhat csak az ember. Kíváncsi vagyok ugyanis az emberek véleményére, és élményeire és feldobja a megfejtések olvasását, ha nem csak pipálgatom, hogy „jah A, B, B, B, C” mind jó….hanem érdekes dolgokat olvashatok. No meg, nehezebb így egy embernek sok néven játszani, mert bizonyos kérdésekre esélytelen, hogy két egyforma választ kapjak (ez esetben csak az egyiket – hamarabb beküldöttet), fogom elfogadni, hiába jön nyolc néven. Nem tiltom, hogy elküld anyu, nagyanya, kistesó, akárkicsoda nevén (email címén), de legalább ha kifejtős a kérdés kérdezz rá, vagy találj ki mást oda.
Minden esetre én élvezem, még ha néha este is kerül csak fel a poszt, és merengek egy órát a kérdésen. Köszönöm mindenkinek aki olvas, aki játszik, hogy napról napra idelátogat és gondolkodik a kérdéseken :D

Napi kérdésünk, tehát a 20.

Hozzánk ugyebár a Jézuska hozza hivatalosan a karácsonyi ajándékot, esetleg az angyalkák a fát. Mondjatok három olyan országot, ahol viszont nem ő hozza. És ha nem ő, akkor kicsoda hozhatja még? 
Vélemények:

0 megjegyzés: