2018. január 22., hétfő

Szótanító határidőnapoló! (mert ilyen is van!) - most már nekem is!!

Tavaly vettem először határidőnaplót. Mondván, hogy idén remek dolog lesz, és akkor bele is írok mindent. Amúgy tök aranyos, csak olyan picike az egész. Valahogy nem volt tökéletes, de ha már pénzt adtam ki rá, hát becsülettel beleírtam minden ünnepet, minden munkabeosztást stb.
 Erre 5 napja  elém jön ez itt oldalt. Molyra gyorsan felraktam, hogy hátha valakinek van, és akkor majd mond róla véleményt, hogy megéri-e, hogy tényleg jó-e, azon kívül, hogy írtó jól néz ki. Mint kiderült egy csomóan kedvencelték a karcomat, és jött pár komment, hogy de jó, meg minden, de senkinek nincs. Tehát nem lettem kisegítve igazándiból, hisz senkinek nem volt ilyenje, így értékelni sem tudta nekem. Így egy mély levegő után és háromszori átolvasás után megrendeltem.
 És totálisan beleszerettem. Ma ideért a futár, és egy foghúzás után (tényleg kihúzta a szájsebész a fogam), hazaérve már lapozhattam is bele ebbe a csodába. Egyrészt, roppant szép. Tehát az árát igazándiból a szép kivitelezéssel már megérdemli. De belelapozva arra jöttem rá, hogy ez bizony Jeffi barát méret és Jeffi barát dizájn, és Jeffi barát kidolgozás. Ugyanis éppen elég helyet hagy 1-1 naphoz, hogy feljegyezzem, hogy mi lesz ott. Nem szoktam túl sokat írogatni naponta, hisz igazándiból nincs olyan sok különálló programom, ami ne férne bele. Így nekem szimpatikus a helyhagyás. Emellett, minden hónap végén van egy Jegyzet oldal, ahova írhatok, ha akarok hosszabban. Ezután következik a szószedet. A napló közepén kb. van a hiragana és katakana táblázat. Úgyhogy nekem nagyon tetszik.
A linkre kattintva meg tudjátok rendelni, ha nektek is tetszik. Az biztos, hogy szerintem év elején érdemes ebbe belefogni, magamból kiindulva visszafelé nem biztos, hogy nagyon lapozgatnék.

Szótanító határidőnapló KAMON
Szótanító határidőnapoló UME - nekem ilyen van, de igazándiból a borító az ami más, a beltartalom, az ugyanaz.

Pár kép az én naplómból:2 megjegyzés:

Mariann Czene írta...

Megkerestem neked, hol láttam ilyet:
https://szeifertnatalia.com/2018/01/23/365-023-book-haul/

:D
Kicsi a világ.

Jeffi írta...

Gondoltam, hogy másnak is van ilyen :D Mert amikor rendeltem el is fogyott egy időre :)
Köszi a linket!! :)