2018. január 9., kedd

Olvassunk képregényt! - 2018/2 Adottság (A lenyűgöző X-Men 1.)

Pókember után felüdülés! Ez kell nekem! Vicces és elborult mutánsok. A filmekben is sokkalta jobban csíptem a mutánsokat, bár volt akit ott sem bírtam túlzottan. De Logan akkor is a szívem csücske marad. Őt egyszerűen nem lehet megunni!
 Rajzolás ügyileg még mindig azt tudom mondani, mint a Pókembernél, hogy nem az én stílusom. Viszont ebbe a kötetbe jóval több humort tudtak belevinni, tekintve, hogy Logan és úgy az egész X csapat nem teljesen komplett mutánsokból áll. Na az ő történetüket még simán olvasnám tovább, mert ők érdekelnek.
 Film ügyileg amúgy itt is bőven lemaradásom van, mert kb. az első X-men filmet láttam illetve tavaly a Logan-t, tehát igazándiból így körbelőttem a dolgokat :D
 Volt egy csomó új arc, akiket feltehetően a filmekből ismerhettem volna, de itt nem voltak túl ismerősök, mint a gyémántbevonatú csaj, a falon átmenő kiscsaj sem ismerős, bár ő rémlik valahonnan. A "bádogember" meg a Deadpool-ból volt ismerős csak. Több X-men filmet kéne néznem, ez már biztos, és most kedvet is kaptam hozzá egy kicsit :)
 Oh igen, és végtelenül hülyén áll ez a szerkó amit viselnek, kb. az összes tagon, még a csajokon is, de Bestián a legcikibb szerintem!
 Minden esetre ez eddig az a Marvel kötet amit szeretek, és lehet, hogy többször is fellapoznám. Ugyan mondjuk saját példány nem kéne belőle.
 Amúgy azon gondolkodtam, hogy vajon, azok akik sem filmeket nem láttak, sem máshol nem találkoztak a történetekkel. Nekik mennyire élvezhető az egész? Ugyan van egy kis összefoglaló a kötet elején, és egy "eddig ez történt" rész, de ha totál senkiről semmi ismerete az embernek akkor bután néz. Nekem volt valamennyi előolvasásom, de még nekem is néhányuk tök ismeretlen és csak néztem, hogy "mivan???".


Nincsenek megjegyzések: