2015. február 18., szerda

Sabrina Carollo (szerk.): Gimnasztika mindenkinek

Úgy két hete kezdtem használni a szobabiciklit, arra amire való. Tehát már nem a ruháimat akasztom rá, hanem tekerek, mindig egy kicsit többet, mint előző nap. Persze még mindig csak 16 percnél tartok (10-ről indultam, csak sokáig az éppen elég volt), és gondoltam, hogy valami kellene mellé még. Mert hát jó a tekerés, de akkor is az csak tekerés. Gondoltam van nekem egy ilyen gimnasztikás könyvem, ebből majd lesek gyakorlatokat, meg hasonlókat, és jó lesz!
 Nos elolvastam! Gyakorlat nem sok van benne, információ nem sok van benne, amit fel is hoz dolgot azt két mondattal kifejtettnek tekinti, úgyhogy nem megyek vele túl sokra. Mindenesetre most próbálok majd összeállítani egy fél órás edzéstervet, vagy valami hasonlót, hogy legyen napi mozgás, amit itthon is meg lehet csinálni, nem unom halálra magam benne, és nem megy el a kedvem tőle három nap után, és amibe nem is halok bele két percen belül! Ebben ez a könyv feltehetően túl sokat nem fog segíteni…
 Gondolhattam volna persze, hogy 94 oldal alatt nem lehet megváltani a világot, de azért ennél több információt is csepegtethetett volna az összeállítója egy-egy dologról. A könyv alcíme: Fogyasztó torna, táplálkozás, légzés, nyújtás, aerobic. Valóban mindegyikről van két mondat a könyvben, esetleg két oldal, egy egyoldalas képpel :P Keresek inkább a neten infókat -.-”
 A fogyasztó torna amúgy 6 elemből áll, az aerob gimnasztika 7-ből és így tovább. Jó tény, ha ezeket a végtelenségig ismételem feltehetően jó lesz arra amire mondják, de végtelenül unalmas lesz….
 Ötletek kellenének, hogyha fogyni akar az ember mit tornázzon OTTHON, mert nem nagyon akarok eljárni edzőterembe meg hasonlókba, és mivel éritek el, hogy ne unjátok meg, vagy ne menjen el a kedvetek tőle rövid időn belül? :D Vagy ez szimplán elhatározás, kitartás kérdése? És mikor érdemes tornázni. Reggel, este, délután, vagy tökmindegy? :D

Belbecs: 3/5

Kiadó: Sziget
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 2009
Oldalszám: 96
Kötés: Puhatáblás
ISBN: 9789637268670
Fordította: Patkós Judit
Vélemények:

0 megjegyzés: