2015. február 11., szerda

Ezek várnak rám 2015-ben

Tegnap posztoltam, arról, hogy a nagy könyves kihívásra is jelentkeztem. Ma úgy döntöttem, hogy begyűjtöm a könyveket legyen egy helyen. Akkor már átrendeztem mindent ide-oda pakolásztam, és fotóztam. Így lett négy  pakk idénre.

A nagy könyves kihívásra, amiket Még nem olvastam:
És mindegyik rajta van, tehát sikerült minden opcióhoz könyvet találnom. Ennek amúgy kifejezetten örültem, mert szeretem egészben látni a dolgokat. Utána mondjuk rájöttem, hogy „atyauristenmilyensok” az egész… kicsit ijesztő volt.Várólista csökkentés 2015:

Van ami a nagy könyves kihívásnál van már, tehát nem ebben a kupacban. Van amit éppen olvasok, az sincs értelemszerűen itt. Ezek azok, amiket idén elméletileg @Lobo kihívására el szeretnék olvasni. Direkt nem írom, hogy Kell, mert rájöttem, hogy elég a Kell és a Muszáj szó, és máris elmegy a kedvem, az írástól, az olvasástól és mindentől. Úgyhogy ezeket Szeretném elolvasni, a kihívás keretében.


Idei beszerzések 2015:
Nincs mindegyik a képen, mert szintén a nagy könyves kihívásba is bekerült belőle. (Elfújta a szél, Vörös oroszlán…). Ez az a kupac, ami még terebélyesedni fog elméletileg. Jó esetben apadni is, és év végére sikerül mindet elolvasnom. @Worsi kihívására természetesen, az Amit főztél, edd is meg-re :D
Közeljövőben olvasandó 2015:

Itt sem teljes a lista, mert dobtam át a nagy könyvesbe ebből a kupacból is. Ezek itt a recik. Amikkel viszont Kellene haladnom, de a Kell, még mindig nem vezet célra. Ennek ellenére valószínű, hogy ezek elsőbbséget élveznek majd a többivel szemben, mert ezekre a recenziót várják a kiadók, és nem szeretek késésben lenni. Ennek ellenére, muszájból ezt se fogom olvasni. Kedv kérdése ugyebár!


Vélemények:

1 megjegyzés:

Kritta írta...

Szép könyv kupacokat gyűjtöttél be. A szende Minervát olvasom éppen, amit láttam a könyveid között hát nekem nagyon nem tetszik, kíváncsi vagyok Te mit gondolsz róla.