2014. június 1., vasárnap

Májusi Új Lakók

forrás: zerochan.net


Áprilishoz képest azért a Május sokkalta szerényebb hónap volt, ami a könyvbeszerzéseket illeti. Ez egyrészt annak tudható be, hogy még az áprilisiakat sem olvastam el, csak beraktam a polcra, ami előttem van, és jelzi, hogy idén még ezt el kell olvasnod, a másik ok, pedig, hogy a szemüvegem elég rossz lett hozzá, hogy végül kicserélésre szoruljon. Negyed dioptriát romlott 3 év alatt az egyik szemem, ez derült ki, és elment a fizetésem egynegyede a szemüvegkészítésre. Úgy, hogy marha jó akciót találtam, egy nekem tetsző keret, és a keret árában már benne volt a lencse ára is. Igazán jó volt felhúzni a szemüveget, és rácsodálkozni a világra, hogy jé látok. Ja…kicsit karcos volt a másik.
 És akkor nézzük is, hogy miket szereztem be:

Vásárlás: 0

Nem is voltam túlzottan könyvesbolt közelébe, még esély sem volt rá, hogy elcsábuljak. És azaz igazság, hogy idén azért magát a vásárlást tényleg kellően meggondolom. Persze ajándékba veszek könyvet most is, de magamnak nem.

Selejtezésből: 0

Igen, most onnan sem hoztam haza semmit sem, ez mondjuk főleg annak köszönhető, hogy nem is nagyon volt mit! Minden esetre legalább nem nőtt olyan sokkal az elolvasásra váró könyvek sora!

Reci: 3


 Dan Wells könyvet bedaráltam, a megérkezés után két nappal már el is olvastam. Ütős befejezése a sorozatnak, én mindenkinek csak ajánlani tudom. A sorsfordítókat most olvasom, eddig nagyon jónak tűnik, bár fura, hogy nem személyekre bontja a dolgot, hanem idősíkokra. A Prófétát meg hamarosan olvasom, mert már érdekel mi a sorozat vége :)

Happ: 3

Garay Zsuzsanna: Bosszú
Catherine Barry: A dalai láma üzenete a nőkhöz
Baló Júlia: Tigrismester
Igazándiból egyikről sem tudok semmit sem. A Dalai Lámás könyv érdekel a legjobban, a Garay Zsuzsásnak szép volt a borítója azért happoltam :D A Baló Júliásnak meg tetszett a címe.

Csere: 2

Jorge Bucay: Elgondolkodtató történetek
Abbi Glines: Ha az enyém lennél

 Az elsőnek az írójától, @Rebel ajánlott még könyvet, hogy olvassam, azt sem olvastam még el, de gondoltam, ha már cserébe meg tudom szerezni akkor jó lesz ez még valamire. Az Egy ikerpár titkos naplóját adtam érte,úgyhogy ÉN jól jártam. A másik könyvet már egy ideje nézegettem, de nem volt alkalmam beszerezni, így kapva kaptam a cserén. Aztán majd meglátjuk :)


Június, előreláthatóan a könyvhét zavarhat be könyvbeszerzésileg a leginkább, bár átnéztem a friss megjelenéseket és úgy őszintén szólva nem nagyon indult be a „most azonnal akarom” érzés nálam…minden esetre majd meglátjuk. Pénzem mondjuk nem nagyon lesz, mert lesz egy esküvő, egy születésnap (tesóm), egy fodrász (az drága…) és még ki tudja mi, úgyhogy necces, necces lesz a június is.
Vélemények:

0 megjegyzés: