2014. június 8., vasárnap

Könyvheti megjelenések amik érdekelnének

 Jövő héten könyvhét!
Sok-sok dedikálás, sok moly, sok beszélgetés és sok nézelődés. Vásárlás…nem nagyon. Azaz igazság, hogy lenne mit, és erről szól a posztom is. Jön rengeteg új megjelenés, és ezekből szemezgettem párat. Bár vásárolni nem fogok. A könyvfesztes vásárlásaim is még olvasatlanok, de nagyobb gond, hogy jelenleg szinte semennyi tőkével nem rendelkezem. Áprilisi betegállományom most ütött ki a fizetésemen, és a hónapban van egy esküvő, egy születésnap, stb. tehát anyagilag még így sem tudom, hogy fogok kijönni pluszba. Tehát könyvet nem veszek, de ez nem jelenti azt, hogy nem csorgatom a nyálamat.
 Rögtön kettő könyv akadt meg a figyelmem hálóján. Az írónő minden könyvét olvastam, kettőről posztoltam is a harmadikról meg molyon írtam értékelést. És dedikál is…nem tudom, mennyire égő egy másik kiadónál kiadott könyvét dedikáltatni? Vagy most csak azokat dedikálja amik most jönnek ki? Eh, még meggondolom…
Tehát jön:A Pongrác kiadó gondozásában:
L. Molnár Edit: Kíváncsi-Kósza Annabella Lujza és az özönvíz · és L. Molnár Edit: A sárga kanapé című könyve. Remélem a könyvtár hamar beszerzi őket, mert az olvasási kényszer már bennem van :DA Manó könyvek gondozásában:
Akkor maradjunk a gyerekkönyveknél. Jön a Kerékmesék 2.  Mechler Anna: Pedró, a tűzoltóautó, és jön Csapody Kinga: Tesó lettem! Című könyve is. Kicsit felnőttebb, de még ifjúsági vonalon jön Joss Stirling új könyve is Storm és Stone címmel!

A Könyvmolyképző gondozásában:
Azaz igazság, hogy én a Könyvmolyképzőt már nem tudom követni. Könyvfesztiválkor is bezúdítottak egy csomó könyvet, és most is. Ránéztem a borítókra és talán csak kettő fogott meg, de az sem annyira, hogy megvegyem (amúgy sincs pénzem, legalább nem fájdítom a szívemet)Ciceró, Gabó, Akkord kiadó gondozásában:

Loki farkasai és Stony Mayhall második életén kívül egyik megjelenésre sem csillant fel a szemem. Utóbbira nagyon vágyom, de hát majd csak meglesz a könyvtárnak és akkor elolvasom. Pedig nem is szeretem a zombikat :D
Vélemények:

0 megjegyzés: