2014. június 22., vasárnap

Születésnapi nyereményjáték 1.

 Kevesebb mint egy hónap múlva blogom immár 3 éves korba lép. Ennek örömére úgy döntöttem, hogy három könyvet fogok kisorsolni, azok között akik játszanak velem. Hetente (hogy melyik nap, az kérdéses), felkerül egy poszt, három-három borítókból kivágott részletekkel. Ezeket kell megfejteni, hogy mely könyvek borítójából származhatnak, és július 17-én legkésőbb elküldeni nekem emailbe az egész  listát, számozottan, hogy 1-es , 2-es x-es borító ez és ez. Tehát én 17-én lezárom a játékot, 21-én sorsolok a helyes beküldők közül három szerencsést. Aki 1-1 könyvvel gazdagabb lesz, amit postán el is küldök és 21-én posztolom is, hogy kik voltak a nyertesek.

Szabályok:
1.Egyszerre kérem a megfejtéseket legkésőbb július 17-én, az utolsó bejegyzés július 14-én fog felkerülni, így még van három napod megfejteni őket.
2.Az alábbi email címre küld: st.metatron@gmail.com
3.Az email tárgya: Születésnapi nyereményjáték (ha nem ez lesz, akkor olyan mintha nem küldted volna el.)
4.Csak, ha minden borítót helyesen megfejtettél akkor kerülsz bele a kalapba. Segítségként, nem lesz olyan könyv amit nem olvastam, tehát az elvetemültek molyon bogarászhatnak ha nagyon nem menne, az olvasmánylistámba (csak úgy 1300 könyv van benne :D)

A nyeremények:
Jodi Picoult  - Sorsfordítók (az Athenaeum kiadó támogatásával)
Umberto Eco – A rózsa neve
Andrew Cope - Mosómedvék akcióban


És akkor az első három borító részlet:

                                1.

2.

3.

2 megjegyzés:

jancsibohi írta...

bah! ilyet muszáj játszanom. :o) (csupán kíváncsiságból)

Valcsa írta...

Szeretem az ilyen játékokat, úgyhogy én tutira jövök! :)
Ráadásul ebből a 3-ból kettőt már olvastam (a legelső borítórészlethez tartozó könyvvel pedig számtalanszor találkoztam már molyon), úgyhogy ha a többi is ilyen lesz, akkor szuperség! :))
Sok-sok boldog blogszülinapot, Jeffi!
További jó blogolást, olvasást! (:
Valcsa