2014. január 30., csütörtök

Szepesi Nikolett: Én, a szexmániás
Figyelmeztetés: A poszt tartalmazhat csúnya szavakat. Ezek mindegyike a könyvben is szerepel! Én mégis kicsillagozva fogom használni, mert bár van amikor nagyon csúnyán beszélek, de ez már nekem is sok volt!

A könyv elolvasását támogatta:
-Liliane_Evans : Aki fel merte rakni arra a listára, hogy mit olvassak el a kedvéért. Mellékesen nem írtam akkor, de azt hittem egyértelmű, csak olyat rakhatnak rá az emberek, amit már olvastak! És valahogy olyan érzésem volt, hogy ezt a könyvet valami el nem követett bűn miatt kapom büntetésnek (Jövőre összeállítok neked valami szívatós listát :P)
-Zsumir: Akitől kölcsönkaptam e „remeket”. Köszönöm, legalább volt kitől elkérnem és nem kellett beruháznom rá, hogy elolvashassam :D (esélytelen, hogy megvettem volna, inkább passzolom akkor a könyvet.) és köszönöm, de nem kérem a folytatást.
-Az Ulpius-ház kiadó: Mert képes volt, ezt az egészet kiadni, bár szerintem, teljességgel felesleges ezért fát kivágni, és lapokat előállítani, és tintát pocsékolni rá! Sajnálom azokat a fákat…
-Szepesi Nikolett: Mert megírta ezt…a betűk halmazát. A könyv erős túlzás lenne rá, úgyhogy maradjunk abban, hogy neki köszönöm, hogy úgy ez ki jött belőle, bár jobb lett volna, ha a fejében marad. De igaza van, ebből lesz pénze, mert olvassák. Még én is elolvastam! (pénzt nem adtam érte, de elolvastam, tehát én sem vagyok „jobb” azoknál akik még olvassák, ilyen olyan indítatásból.)

És akkor az okaim. Rárakták a listámra, és jó fej vagyok megpróbálom a listát teljesíteni. Kölcsön kaptam (mert kértem), tehát nem adom vissza olvasatlanul. Érdekelt. No nem Niki szexuális élete, azt sem tudtam ki ez a csaj, az igazság az, hogy most sem igazán tudom, azon kívül amiről a könyv szól. Valami úszó, nem nagy szám mert a legnagyobb érdeme egy Európai Eb-s bronz, ha jól vettem ki a szavaiból. Tehát ennyit az indokokról, és akkor jöjjön az értékelés.

Igazándiból nem tudok pozitívumot felsorolni. Mert sajna még csak nem is rövid. Általában a rövidség egy pocsék könyv pozitív oldala, de itt még ez sem sikerült, azért az a 348 oldal Nikikéből kicsit sok volt. A szókincse az „írónőnek” nem túl nagy. Persze elejével írta, hogy írhatná, hogy szeretkeztek, de nem írja mert őt dugják, meg b*sszák, esetleg, kefélik és kúrják….ennyi, nincs több szinonima erre. Mert ez a magyar valóság, ahogy ő írja. Szerintem lehet ezt kulturáltan is megírni, hogy olvasás közben az ember ne hányja el magát, ettől az alpári hangnemtől. De betudom ezt annak, hogy Nikinek nincs ideje olvasni, nincs ideje fejleszteni a szókincsét és olyan kis butuska, akit nem az eszéért szeretnek. Hanem mert meg lehet dugni.
 Nem jöttem amúgy rá, hogy mi volt a könyv célja? Azon kívül, hogyha igaz amit leírt (biztosan nem 100%-ig igaz), akkor lejárat egy csomó férfit, nőt, és a családját. Családokat tesz tönkre. Nos nem, én nem sajnálom azokat a férfiakat, akik családos létükre megdugták Nikikét és most árnyaltan, erősen utalva van rájuk, mert hát hülyék voltak, így jártak. De akkor is. Felesleges egy ilyen könyv. Azt éreztem, hogy el van keseredve, nincs pénze, és ezt az egészet valami bosszúnak szánja. Meg, hát ő olyan bevállalós csaj, hogy ezt le meri írni. Nos nem bátorság kérdése ez a könyv. Ezt egy normális nimfomán, bocsánat…szexmániás nő sem írja le. Mert miért is írná le? Ha le is írná sem az alja szinten megfogalmazva a dolgokat. Egyszerűen az „írónő” sötét, fogalma sincs mit ad ki a kezéből, azzal mit lehet kezdeni (most tekintsünk el attól, hogy szerintem csak tüzelőnek jó).

 A másik amitől ideges lettem, olvasva a könyvet, hogy Niki mentegeti magát. Mindenről az tehet, hogy az ő generációja ilyen, hogy a mai 26 évesek mind, de tényleg mindegyik ha jön egy pasi akkor kacsint rá, megadja a számát és szabad idejében dug…és kefél és b*szik. Estétől hajnalig, minden nap más emberrel. Mert ez a Facebook-nemzedék ez a nemzedék, a generáció hibája. A világ tehet róla, hogy ő egy k*va.
 Nos…27 éves vagyok! Letagadom, hogy közöm van az ő generációjához. És 26 éves ismerőseim között sincsen k*va és nimfomán, és nem tudok róla, hogy trendi volna, ha 15 évesen már dugnának és kapcsolatban élve is félre dugnák…pardon engem dugnának. Totál belezavarodok ebbe a hülyeségbe. Tehát Niki szerint minden dugás stb. a generáció hibája, és ha nem teszed szét a lábad minden faroknak (idézet a könyvből), akkor nem vagy igazi nő. A fene, tudtam én, hogy frigid vagyok! :D
A testvérem mondta, hogy szeretünk k*vázni. Nem, Niki írja magáról, hogy az, nos nem olcsó piáért, de zsebpénzért megteszi, autóért megteszi. Én már csak azt nem értem,hogy miért nem lett hivatásos luxus prosti? Még úsznia és szenvednie sem kellett volna, a strigulákat meg imádja huzigálni…meg mást is.
Erotikus regényt vársz? Nem, ez nem az, nincs benne erotika, csak b*szás, dugás, kefélés, farok, meg farok…tök izgi…halálra izgultam magam, hogy vajon a következő oldalon mivel találkozom…-.-” és végre vége lett! El sem hiszem, talán még megmenthetőek az agysejtjeim *-*Viszont, Nikinek két valamije van. Önbizalma és Egója. Ez a kettő ha butasággal, és műveletlenséggel társul, akkor veszélyes….és itt sikerült. Niki meg van róla győződve, hogy ő bárkit megkaphat, pedig a képeket megnézve, nos még csak nem is kiemelkedően szép…csak erkölcs nélküli, szexmániás, hogy a saját szavaival éljek. És szétteszi a lábát mindenkinek aki csak megkívánja, vagy akit megkíván. Niki azt is írta, hogy az anyukája ezt a könyvet ne olvassa, mert hát nővel is csinálta és ezt már anyuci gyomra nem venné be, de azért leírja. Öööö, képmutatás? Ha nem akarom az anyukámat bántani a mocskos szexuális életem részleteivel, hogy egy feslett nőszemély vagyok, akkor mondjuk nem írok könyvet róla. Mert lehet nem fogja elolvasni, de a szomszéd igen, a munkatárs igen, és majd jönnek, hogy „Hát, a te lányod mekkora egy k*va” stb. jönnek, mert bár létezik tapintat de létezik tahóság is és amikor a hírek teli vannak egy könyvvel, amikor tényleg nyíltan megy a k*vázás, akkor igenis az anyjához is eljut…. Ne legyünk álszentek, tudta hogy erről beszélni fognak, hisz ezért csinálta. Ha már úszni nem tud, gondolta írni tud...nem...írni sem tud.
Vélemények:

3 megjegyzés:

Nuoma írta...

Ezeket a mai kiadásokat végignézve... Ma már mindenki lehet írónő, komolyan, már én is gondolkozom rajta, hogy összedobok valamit.

Hurricane írta...

Asszongya, hogy a generáció hibája, hogy egy kurva lett belőle... na most tisztázzuk: pénzt kért a dugásért vagy csak simán belement, mert fallosz fixálttá vált? Ha pénzes, akkor kurva. Ha nem, akkor csak egy nimfomán, aki buta mint a főőőőd :'D

Jeffi írta...

Nem kért, de kapott, de lehet kért is, de nincs konkrétan írva, az viszont igen, hogy elég szép "zsebpénzt" kapott...tehát ha nem is konkrétan azért, de fizettek neki a szeretői(muhahah).... És igen buta...nagyon. :D