2014. szeptember 9., kedd

Maximos fotópályázat - Eredményhirdetés

 Pár órája talán, hogy végigpörgettem a frisseket a molyon, és szembe jött velem a karc, amiben kiírták a nyerteseket. Azt tudtam, hogy az első háromban nem vagyok benne, mert kiscsóka vagyok én ahhoz, nincs nekem több száz facebook ismerősöm, ismeretleneket meg nehezebb verbuválni. De benne voltam az első 30-ban. A szerencse is mellém szegődött, így a nevem a kalapból a sorsoló kezébe került. Itt érhetitek el a karcot!
 Ismerjük be, hogy a Kovács Dóra egy tömegnév, úgyhogy kicsit elbizonytalanodtam, egészen addig, míg nem néztem végig az összes képet, és nem ellenőriztem, hogy bizony Kovács Dóra csak egy jelentkezett a nyereményjátékra, és az én vagyok! Öröm boldogság. Estére megérkezett a kiadó hivatalos levele is, és kezdetét vette a „jó, de mit kérjek”.
 Csak annyi volt a kritérium, hogy már jelenjen meg és 3 darabot lehet. Könyvmoly vagyok, végiglapoztam egyszer a molyos profiljukat… aztán még egyszer… meg még egyszer. Több dolgot kellett figyelembe vennem. Egyrészt érdekeljen, mert hát minek olyan könyv, ami nem érdekel… ez az opció sajna nem nagyon szűkítette a kört, úgyhogy tovább kellett szűkíteni, hogy „megvan-e a könyvtárnak”, mert ha megvan, akkor onnan is ki tudom hozni, tehát nem feltétlen kell saját példány belőle. Ez már azért erősen szűkített a körön, de még mindig volt egy csomó cím, ami közül lehet választani. Végül úgy döntöttem, hogy ők a kiválasztottak:

Robin LaFevers: Gyilkos kegyelem
Wendy Higgins: Angyali gonosz
Wendy Higgins: Angyali szövetség

És most már csak várom, hogy ide érjenek, és megszagolgathassam őket, és elkezdhessem olvasni is. Mindegyiken már régóta gondolkodtam, hogy megveszem (vagy felírom a könyvtári listára), de még nem jutottam el egyik opcióhoz sem. Várom őket!!


 És ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki leadta a szavazatát a képemre! Nélkületek nem sikerült volna :*
És gratulálok a nyerteseknek!! :)
Vélemények:

0 megjegyzés: