2013. május 31., péntek

Eredményhirdetés - A szultán asszonya

Mielőtt elárulnám a nyertes kilétét, egy kis statisztika.
Körülbelül egy hét állt rendelkezésére az olvasóimnak, hogy három egyszerű kérdésre válaszolva emailt küldve részt vegyenek a játékon.
Összesen 46 megfejtés érkezett, amiből egy teljesen rossz volt, többnél a Tárgy megjelölése nem volt egyértelmű, így ők sajnos kiestek a játékból. Végül maradt 42 részvevő! Amiből anyukám kisorsolta a nyertest!

Akkor a feladatokról egy kicsit:

A könyves kérdés elég egyszerű volt, növelte is rendesen a várólistámat. Sok Egri csillagokat kaptam, de volt Ezeregyéjszaka meséi, Aladdin is. A filmesnél eléggé egysíkú válaszokat kaptam. Feltehetően túl sok film nem játszódik az arab világban. De rengeteg jött a Lányom nélkül sohára, illetve a Hidalgo messze fölényesen vezetett. Úgyhogy el is döntöttem, hogy megnézem a filmet :D

A harmadik kérdés szintén könyves volt. Itt a rabszolgaság kellett hogy szerepeljen a történetben. Amúgy ennél a kérdésnél voltak a legváltozatosabbak a válaszok. Még Isaura a rabszolgalány is volt! (oké...itt azért felnevettem, de jó megoldás, csak Isaura...)

Na jó nem húzom tovább az időt. A nyertes:

Hegyi Lilla
@lilu 

Hamarosan megy az email, amiben kérem a címedet. Minden játékosnak köszönöm a válaszokat! Remélem aki most nem nyert majd újra próbálkozik. Lesz mit megnyerni még az évben ;)
Vélemények:

0 megjegyzés: