2011. augusztus 17., szerda

Találkozó, kivételesen Budapesten


Na jó, nem kivételesen, mert szoktam a főváros felé járni, de azért túl sűrűn nem. Hívhatnánk Moly találkozónak, olyan mini félének, lévén ketten voltunk, @Chiara és én, de hívhatjuk akár szerepjátszós találkozónak, mert onnan ismerjük főleg egymást. De én maradnák a Baráti összejövetelnél és kellemesen töltött napnál. Bár beszéltünk könyvekről is és a szerepjáték is szóba került, de mind csak futólag.
Az egyik cél, a kellemes napon kívül, hogy megleljük, egyik szerepjátszós társunk fagyizóját, bár tudtuk, hogy nem lesz ott, de legalább lecsekkolhattuk a helyet, hogy milyen is. Első körben rossz oldalon néztük, rossz számra emlékezve, a név megvolt. Úgyhogy végül gyorskajáldában töltöttünk egy kis időt, megmutattam az Erdélyi képeket, meg wifi segítségével pár dolgot megnéztünk, terveket szőttünk. Ja igen, ha Molyos vonalat nézünk akkor kölcsön könyv ment ebbe- és abba az irányba is :)
Végeztünk ott, és wifi, lecsekkoltuk a pontos címet (VI. ker. Teréz körút 39) úgyhogy útra is keltünk. Amúgy ez egy frissen nyílt fagylaltozó, kis hangulatos hely. Azt hiszem három felszolgáló volt, ebből az egyik rögtön a szívembe lopta magát. Egyrészt mert nagyon kedves volt, szolgálatkész és mindenbe segített, a wifi jelszóval is (nem, véletlen sem vagyok netfüggő, de na…ha már egyszer van wifi), amúgy volt laptop is tehát ha nem lett volna gépem azt is használhattuk volna. A jeges kávéjuk isteni volt, és sütit is kaptunk! Nem tudom milyen süti, de amit ettem az juharszirupos volt és áááhm nyám-nyám :D, és hab a tortán (nem, torta nem volt :P), limonádé. Amúgy nem vagyok oda a limonádéért, de ez nagyon jó volt, közepesen sok jég, citrom, lime, narancs szelet és nyami, amúgy tényleg jó íze volt, nem volt hűdehideg (főleg mert Chiara a laptopot bűvölte és a meleg így az italomra sugárzott  :P)
Kaptunk 10%is bont is, hogyha legközelebb megyünk, szerintem megyünk mert jó hely, meg hátha ott találjuk az ismerősünket is :)
Ha valaki még meg akarná nézni : Lulubell élmény-kávézónak hívják (cím feljebb), és van csokiszökőkútjuk is, meg fagyijuk is…azt még majd ki kell próbálnunk!!

A jegeskávé, a limonádé után irány a Déli, persze hogy van könyves sátor 500 ft/db áron…
Ezekkel lettem gazdagabb:
Rina Huber: Kilenc Nyár
Lisa Lutz: Spellman nyomozóiroda
Misima Jukio: Véres naplemente

Ennyit arról, hogy idén nem veszek könyvet. Minden esetre a közelmúlt egyik legjobb napja volt :) Az allergia ellenére is!!
Vélemények:

0 megjegyzés: