2017. február 28., kedd

Könyv beszerzés - Hirosige

Húúúúhaaaaaaaaa!
Megjelenés után valamikor, láttam már a könyvesboltban. Természetesen becsomagolva, hogy véletlen se lehessen belenézni. Pedig érdekelt volna. Aztán nem sokkal később egy nyitott példánnyal is találkoztam, és bele tudtam kukkantani, de csak óvatosan, nehogy baja legyen. A kívánságlistámra is valamikor akkor került fel a könyv.
 Csak hát, az van, hogy röpke 13 ezret egyetlen egy könyvért az ember nem nagyon ad ki. Mármint oké, hogy album meg minden, de azért valahol végtelenül nagy az ára. Sokszor gondolkodtam rajta, hogy na, majd megveszem. Aztán gondoltam, megkapom majd 30. születésnapomra. Nos, nem kaptam meg. Most meg fizetésemelés volt, és eldöntöttem, ha MOST nem akkor feltehetően sosem fogok rá áldozni ennyit. Gondoltam majd Lírán, ott van -35% -os kedvezményünk. Nos, természetesen Erre nincs :D Akkor gondoltam, hogy Emag, végtére is ingyen idehozza, -16% az sem rossz, de láttam, hogy az Emag a Book24-től szállítana, hát molyon kerestem egy Book24-es -24%-os kupont és azzal ott rendeltem meg. Így is 9.821 Forint volt (a 9.800-ig biztos vagyok a többit most betippeltem :O). Úgyhogy azért mégsem 13.000 :)
  Úgyhogy most már kézben tarthatom, és annyira gyönyörű. Hamarosan olvasni is fogom, nos, Itthon, mert nem éppen az a könyvtípus, amit buszon tudsz olvasni esetlegesen cipelni akarnád :D2 megjegyzés:

AniTiger írta...

Annyira szépséges ez a könyv! Csak ámulok és bámulok! :O

Jeffi írta...

Majd ha nyáron kijöttök megnézheted életnagyságban :)