2015. július 5., vasárnap

Júniusi beszerzések

 Azt hiszem, egy cseppet mintha eltűntem volna. Feltehetően nincs túlzottan jó hatással rám a meleg, meg a hosszú napos dolgozások, amikor azt sem tudom éppen milyen nap van, és amikor hazajövök csak arra tudok gondolni, hogy de jó lenne végre aludni egyet, vagy legalább csukott szemmel meditálni az élet dolgain. Lassan a könyvtár is átáll a nyári munkarendre, azt hiszem még három hét, és akkor hol délelőtt, hol délután kell majd menni. Reményeim szerint egy kicsit kevésbé meleg időben. Jöhetne a felüdülés, egy kicsit hidegebb, mondjuk 25 fok? Én nagyon elégedett volnék 25 fokkal, esetleg lehet 30, de semmi esetre sem tartósan 35 ....
 Tehát élek és virulok, csak nem jutok el odáig, hogy értelmesen összefoglaljam a dolgokat egy-egy könyvről, már ha sikerül a 3 oldal/nap átlagot kicsit feljebb tornászni. Kedv lenne olvasásra, erő és fittség nincs rá.
 Akkor nézzük is, mi az amiről nem írtam, vagy írtam csak röviden Júniusban:

Beszerzések!
A legtöbb könyvet a Könyvhéten szereztem be, ebből adódóan hónap végére erősen azt éreztem, hogy nincs pénzem. Pedig már rengetegszer eldöntöttem, hogy nem veszek könyveket, de hát 500 és 1.000 forintért nem lehet otthagyni őket. Tudom-tudom, valójában ott lehet, szimplán gyenge vagyok. De vettem máshol is, happoltam is, kaptam is könyvet, akkor íme a lista:

Vásárolt könyvek:

J. Goldenlane: Éjfél (Könyvhét)


 Csak úgy hozzám került:
Happolt könyvek:


Csere:

Guillaume Musso: Mi lesz velem nélküled? (régi csak most leltároztam be)


Kaptam:Vélemények:

0 megjegyzés: