2015. július 18., szombat

Születésnapi nyereményjáték. Négy éves a blog!!! :)

Ez a menő ágytakaró amit kaptam szülinapomra :3

 Tudom, hogy akik olvassák a blogot azok tudják, hogy ilyenkor Július közepén kicsit sűrűsödik számomra az ünnepelendő dolgok sora. 17-én betöltöttem a 29. életévemet, ma a Molytól megkaptam a 6 éve moly plecsnimet, és kedden a blog is tölti immár 4. évét. Minden évben ilyenkor nyereményjátékkal szoktam kedveskedni az én kedves olvasóimnak. Úgy is, hogy mostanában a blog erősen... hogy is mondjam pang. Nem igazán van ebben a melegben az embernek kedve olvasni, írni, a gép előtt ülni, ebből adódóan én is belassultam. Nekikezdek egy csomó könyvnek, és mindnél azt érzem, hogy fú ez mennyire jó, és...aztán egyszer csak lerakom és ennyi volt nincs erőm felvenni, pedig tudom, hogy jó, tudom, hogy érdekel, tudom hogy olvasni akarom, de mégsem.
 Ehelyett animeket nézek. A snitt óta megint, pedig sokakkal ellentétben nekem nincs kényszerem, hogy csak mert többet jelölhetnék gyorsan filmnézésre adom a fejem. Egyszerűen újra rákattantam az animekre, kezdve a Kamigami no Asobival, aztán a Brothers Conflict, Gakuen Heaven, Marginal Prince és most unásik a Hikaru no Go (jelenleg a 76-ból a 32. résznél tartok....) tehát most éppen anime az ami megy, az olvasás kevésbé. Végtére is ez is olvasás mert feliratos :D

 Nos akkor a nyereményjátékról. Összesen három nyereménycsomagot sorsolok ki. Igazándiból szerintem mindegyik jó, vagy legalábbis mindegyikben van valami jó is. Amit tenni kell érte.
Beküldési határidő: július 21 éjfél
Sorsolás: július 22-én valamikor
Ahova a nyereményjáték megfejtését küldeni kell: st.metatron@gmail.com
A levél tárgya: Születésnapi nyereményjáték (más tárggyal törlöm a beérkezett leveleket)

A játék maga egyszerű, négy kérdésre kell válaszolni. Nos akkor a kérdések:

1. Hány könyve jelent meg J. Goldenlane -nek a Delta Vision kiadónál eddig?
2. Mi található Londonban a Baker Street 221B. alatt?
3. Melyik Ad Astrás könyvekről írtam már?
4. A Kamigami no Asobi mely isteneket szerepelteti, és ki melyik néphez tartozik? (az anime, és nem a játék, és mindenkit fel kell sorolni)És akkor a nyeremények:

1.


Dedikált könyvjelző, baglyos post-it, a Baker street 221B kulcsa, és a
Regényes uticélok című könyv.

2.
Dedikált könyvjelző, baglyos post-it, és a Gyűrűk Ura Egy gyűrűje :D

3.
Harmoniás bögre, és Ad Astrás nemtudommianevepapírok, szép fényesek amúgy
lehet még megtoldom egy Harmoniás hűtőmágnessel is.


Vélemények:

0 megjegyzés: