2015. július 22., szerda

Születésnapi nyereményjáték - Sorsolás

És akkor egy kis statisztika.
Összesen 20-an küldtek megfejtéseket nekem.
Ebből 7 sikerült tökéletesen. 6 volt teljesen tökéletes, egyet azért fogadok el és tartom még benne a sorsoláskor az esélyeseknél, mert amikor küldte még valóban benne volt az utolsó leírásba, hogy 12-őt keresek és ez bezavarhatta, mivel ő az egyetlen, aki előtte küldte, minthogy kivettem volna a leírásból a számot, és csak ezaz egy hibája volt így benne maradt.

A sorsolást a random org teszi meg helyettem (mert ilyen melegben merőben lusta vagyok papírfecniket gyártani).  Listát kértem, és akit az első három helyre rakott, azok sorrendben a nyertesek. Első az első ajándékot, a második, a második ajándékot, a harmadik a harmadikat. A 4,5,6,7 megfejtőnek, ha szeretnék, akkor Kamigami no Asobis könyvjelzőt tudok felajánlani, hogy valamivel honoráljam, hogy azért nekik sikerült, és akkor a nyertesek.


A nyerteseknek vasárnap éjfélig van idejük felkeresni, és címüket elküldeni számomra. Ha vasárnapig nem érkeznek meg az emailek, akkor ha az első háromból nem, akkor tovább csúszik a nyeremény. Hétfőn postázok mindent :) Köszönöm, hogy velem játszottatok :)

Ilyen könyvjelzők közül lehet választani a nem dobogós, de
helyes megfejtőknek :)

Vélemények:

0 megjegyzés: