2014. október 17., péntek

Új külső

 Új külső! Igen tudom, talán fél évet bírtam ki az előző sablonnal? Mindenesetre tegnap elkezdtem új sablont keresni. Valami miatt ugyanis az lekötött és kicsit javított az amúgy elég pocsék hangulatomon. A végeredmény az lett, hogy találtam, körülbelül 4-5 féle sablont ami tetszett. Ma végignéztem mindegyiket (miután a tesóm megmutatta, hogy állítom át), aztán kiválasztottam az egyetlen olyat ami nem működött rendesen :D
Éreztem én, hogy jobb ha a blog sablonjával akkor játszadozom, amikor közelben van a tesóm, mert egymagam nem értek hozzá, ő meg segített, így gyorsan minden a helyére került.
 Ami viszont lekerült a blogról:
- Az idei tervezett olvasmányok diavetítése
- Hamarosan olvasom diavetítése
Egyrészt mert meguntam, a mozgó dolgokat, másrészt azért, mert át kellett volna szabdalni, mert sehogy sem akart normálisan kinézni. Plusz dolog nem került fel rá, az elrendezés is többé-kevésbé maradt (az még változhat).

Úgy hiszem csinos lett :)
Vélemények:

4 megjegyzés:

Liliane_Evans írta...

Tetszik az új sablon! ;)

Andi írta...

Tenyleg szep lett! Ezt melyik oldalon talaltad? En folyamatosan nezegetem a sablonokat, mert nem igazan ertek hozzajuk, de szerintem ezt meg nem lattam.

Jeffi írta...

Innen:
http://www.deluxetemplates.net/
Mondjuk volt pár probléma a sablonnal, amit egy programozó tesó helyre tudott hozni :) De az előző sablonom is onnan volt, azzal semmi gond nem volt :)

Vicky írta...

Nagyon csinos lett:))