2014. október 19., vasárnap

Könyves vasárnap 2014

Ő volna a doboz könyv, kiterülve
gyönyörűségek o.O


 Tegnap az Olvasás éjszakáján…aludtam igazándiból. Gondoltam rá, hogy olvasok hajnalig, de az egész ott megbukott, hogy ma dolgozni mentem reggelre, tehát nem lehetett fenn maradni olyan sokáig, és akkor még nem is beszéltem arról, hogy 11 óra után erősen fáradt lesz az ember lánya…legalábbis én.
 Ma sokan voltak, sokan használták ki az ingyenes beiratkozást, és sokan is kölcsönöztek. Kifejezetten örültem annak, hogy nem volt megállás, és folyamatosan volt dolgom amit csinálnom kellett. Remélem akik beiratkoztak, majd aktívan könyvtárba is járnak. Jó lenne, ha a pangásnak vége lenne, mert szeretek olvasni, de tényleg…de örülnék, ha munkaidőben nem lenne rá túl sok időm.

 A fáradt nap után hazaérve, egy doboz könyv várt. (meg tudnám szokni), úgyhogy máris felvillanyozódtam és felcipeltem a szobámba, átnéztem, aztán újra átnéztem őket. A legtöbbet megtartom, ha már így ajándékba kaptam a kolléganőmtől. Amit nem tartok meg, annak próbálok hasznos, szerető új otthont találni. Minden esetre nagyon jó volt egy doboz könyvet kapni, az egész hetes rosszkedvemet tüntette el! Itt is köszi Judit!!! J
Vélemények:

0 megjegyzés: