2014. július 11., péntek

Tervek 2014 nyaráramangaka: Pixiv Id 2924751 


 A tervezés szép és jó dolog, az más kérdés mennyi minden fog megvalósulni belőle. Hiszen idén tervezem, hogy a beszerzett könyveket elolvasom… jelenleg 93 beszerzett könyvből 25-öt olvastam, ami valljuk be, hogy július elején elég rossz átlag, kivéve, ha nem szerzek már be könyvet, ami egyrészt elhatározás (tekintsünk el tőle, hogy a Vér éneke már a futárnál van), másrészt eléggé lehetetlen, még úgy is, hogy venni tényleg alig vettem idén. Mellékesen nem fér a polcra könyv, úgyhogy előbb könyvespolc kellene. Terveztem én 2014-es olvasást is, hogy miket fogok elolvasni, az is egyelőre elég pocsékul áll… relatíve minden mást olvasok, mint amit elterveztem. Akkor ott a várólista csökkentés is, amivel állok, úgy konkrétan egy helyben. És most terveztem nyárra is!
 Ahogy ránéztem a listára, körülbelül egy hónapnyi szabadságra terveztem 40 könyvet, amiből még 37 vár olvasásra…tehát eléggé kiszámított, és lehetetlen, de úgy vagyok vele, hogy ha legalább a felét-negyedét elolvasom majd a könyveknek, akkor is elégedett lehetek. Meg hát a nyár szeptemberig tart, úgyhogy nem szabadságos időben is olvashatok így máris másfél hónap már az idő.
 A legfontosabb a recenzióimmal utolérni magamat, mert tényleg ég az arcom, amikor rájuk nézek, és visszagondolok mióta is várnak olvasásra. Utána jöhet a magán és könyvtári példányok olvasása. A listából kiderül, hogy idén nyárra a Pongrác kiadó lett kiszemelve. Ami csak a közelemben fellelhető volt az nálam van (vagy előjegyzés alatt van), és tervben van az olvasása, tehát ne lepődjön meg senki, aki a blogomat olvassa, hogyha egymás után sok Pongrác kiadós könyv jön majd. Persze az is lehet, hogy nem jönnek mert semmit nem teljesítek a listámról, de a terv megvan, az elhatározás megvan, aztán majd kiderül.

Listáim:
Azért olvasom mert (több moly idénre való ajánlásai)
Amit főztél edd is meg (beszerzős :D)

És persze van egy Japános és egy Lázár Ervines, mert miért is ne jelentkeztem volna fel két kihívásra :D
Vélemények:

0 megjegyzés: