2014. július 14., hétfő

Születésnapi nyereményjáték 5. záró forduló


 Elérkeztünk a Blog születésnapi nyereményjátékának záró fordulójához. Köszönöm szépen mindenkinek, aki gondolkodott, keresgélt, hogy mik lehetnek a megfejtések. 17-én lezárul a nyereményjáték. Tehát 17. Éjfélig van idő elküldeni az 5 forduló megfejtéseit. 18-án felkerülnek a blogra a megoldások, és 21-én sorsolok. Ekkor felkerül a nyertesek neve, és hogy mely könyvet ki nyerte. 2 hét lesz arra, hogy a nyertesek emailbe felvegyék velem a kapcsolatot, és elküldjék a címüket. Tehát, nem kérek senkitől sem címet, csak a nyertesektől, legkésőbb augusztus 4-én.  
 Remélem, hogy nem túl bonyolultak a képek, és mindenkinek menni fog. Sok sikert.
Aki eddig nem játszott volna, annak is van három napja, hogy kitalálja a 15 borítót. Segítségnek, a többi posztom linkje:Szabályok:
1.Egyszerre kérem a megfejtéseket legkésőbb július 17-én, az utolsó bejegyzés július 14-én fog felkerülni, így még van három napod megfejteni őket.
2.Az alábbi email címre küld: st.metatron@gmail.com
3.Az email tárgya: Születésnapi nyereményjáték (ha nem ez lesz, akkor olyan mintha nem küldted volna el.)
4.Csak, ha minden borítót helyesen megfejtettél akkor kerülsz bele a kalapba. Segítségként, nem lesz olyan könyv amit nem olvastam, tehát az elvetemültek molyon bogarászhatnak ha nagyon nem menne, az olvasmánylistámba (csak úgy 1300 könyv van benne :D)

A nyeremények:
Jodi Picoult  - Sorsfordítók (az Athenaeum kiadó támogatásával)
Umberto Eco – A rózsa neve
Andrew Cope - Mosómedvék akcióban

Vélemények:

1 megjegyzés:

Detti írta...

Köszi a játékot, nagyon élveztem. :)