2013. október 31., csütörtök

Októberi Új lakók

Nos, véget ért az Október is. Ebben a hónapban egész jó voltam, nem is vettem egyetlen egy könyvet sem. Jó…ez azért nem igaz. Vettem, de még nem ért ide, úgyhogy az majd Novemberi új lakó lesz. Nevezetesen a Szukitsnál előrendelt Gyűrűk Urám és a Hurin gyermekei…ők lesznek a jutalomfalatjaim, mert megérdemlem őket. Szerintem sokkalta több pénzt költöttem volna el, ha van benne partnerem, de Gabye és Sicc sem látott sosem olyan könyvet ami kedvükre való volt, az én általam felfedezett akciókba. Egyedül meg csakazért sem rendelek…jó a Gyűrűk Ura az úgy becsúszott.
 De akkor nézzük csak mi került ebben a hónapba hozzám. Pénzkímélő módban…tényleg egyért sem adtam pénzt.Naomie Hay: A nyeremény: És ezt a könyvet el is olvastam, és durva, hogy az egyetlen pozitívum amit fel tudtam neki sorolni, az a kinézete. Annyira…pocsék. Pedig szeretni akartam ezt  a könyvet is, és nagy reményeket fűztem hozzá, de annyira pocsék,hogy örülök, hogy nem adtam érte pénzt. 
Estelle Brightmore: 13. Napon: Még nem olvastam, de hamarosan. Ez sem egy túlzottan hosszú könyv. A fülszöveg és a borító együttesen érték el nálam azt, hogy akarjam olvasni. A Nyereményes csalódás után remélem, hogy ez azért jobban sikerült.
Alex Flinn: Beastly – A szörnyszívű : Molyos csere volt, a Virals-t adtam érte. Régóta várólistás a könyv nálam. Bár vörös pöttyös és emiatt kérdéses, hogy tetszeni fog-e, de azért reménykedem benne.
Joss Stirling: Lélektársak – Crystal: Nagyon-nagyon várt könyv, szerintem mindjárt neki fogok állni, mert valami jót kéne olvasnom. A jelenleg olvasott könyvem viszont annyira nem nekem íródott, hogy már szinte a falat kaparom.
Kalapos Éva: D.A.C. : + könyvként küldte a Manó Könyvek kiadó. Belelapoztam, szerintem szeretni fogom. Olyan kis fiatalos. Elsőre mondjuk Szent Johanna Gimi jut róla eszembe, de nem olvastam, úgyhogy nem tudom még. De hamarosan meglátom.Dan Wells: Fragments – Töredékek: Fumaxos reci. Az első részt szerettem, úgyhogy ezt is reményeim szerint. Idő! Idő kellene, hogy mindent tudjak olvasni. 
Georges Simenon: Fej nélküli holttest: Könyvtári selejtezés. Olyan kiadásban van meg, mint amiben a Dilettáns detektívet kaptam Immától és Bencétől. Úgy gondoltam, az egy nagyon jó kezdet volt egy íróhoz, talán ez is az lesz.
Leslie L. Lawrence: Nebet Het, a halottak úrnője: Könyvtári selejt. Nem tudom még. Sosem olvastam Leslie L. Lawrence könyvét, úgyhogy még nem tudom, hogy barátok leszünk-e vagy sem, de reménykedem benne, hogy tud valamit. Annyian szeretik, akkor nem lehet rossz ugye? 
Rebecca Ann Collins: Pemberley-krónikák: Molyos csere. A Semmi kis életeket adtam érte cserébe, amit még Libri 1+1-es akcióba vettem, mint +1 ami nem feltétlen kell, csak hát, ha már van egy könyv ingyen akkor hülye aki otthagyja alapon. Nos, most olvastam utána ennek a könyvnek a molyok eléggé lehúzzák…hát. Mondjuk ez nem jelent semmit, mert tetszik nekem olyan könyv ami senkinek, és fordítva is előfordult már. Én reménykedem.
Dr. Brencsán János (szerk.): Az asszony és a szerelem: Könyvtári selejt. Tegnap találtam a könyvek között. Megfogott a borító és a rajzok. Olyan erotikus könyvnek van nevezve, hát majd meglátjuk, hogy mi is ez valójában. Gondoltam, felviszem Molyra a tartalomjegyzékét, de majdnem két oldalnyi kisbetűs…úgyhogy úgy döntöttem ezt sem most fogom begépelni :DIsabel de Navarra: Átok fogan Madridban: Könyvtári selejt. Valójában semmi baja, de nem kellett a könyvtárnak, és 100Ft-ért sem vitte el senki sem. Ma úgy gondoltam elhozom, mert nem zúzunk be semmit és Madrid benne van a címbe, akkor biztos jó. Arra is gondoltam, hogy megnézem molyon az értékeléseket, de durván senki sem olvasta még ott. Ez helytelen! Így hogy informálódom??? :D
Gyáros Erzsébet (szerk.): Mesél a vörös folyó: Újrakötött, könyvtári selejt. Ezt még én vittem vissza, hogy nem kell mert újra van kötve. De nem vette meg senki, és ma leválogatáskor nem volt szívem bezúzatni, úgyhogy visszakerült hozzám. Vietnámi mesék vannak benne…
Zlata Černá – Miroslav Novák: Az eladott álom: Könyvtári újrakötött. Japán mesék vannak benne…bár ezt az írókból nem mondtam volna meg. Csak olyan érdekesek a rajzok benne, úgyhogy úgy döntöttem, hogy egy próbát megér. Zúzdába nem akartam küldeni, úgyhogy velem jött.


Ennyi az októberi könyv szaporulat. +1 amiről nem tudok mi, mert nem ért ide, bár elméletben ide kellett volna érnie. Molyos ajándékozás könyve. Minden esetre így azaz ismeretlen könyv is Novemberi beszerzés lesz.
Vélemények:

0 megjegyzés: