2013. október 3., csütörtök

Hamarosan (Október)

Mangaka: Pixiv Id 799109 
 Mint az a szeptemberi beszerzésből látható volt, októberben is van, lesz mit olvasnom. Akkor nézzük csak, hogy mi jutott októberre.A. O. Esther: Az Életfa… és most már októberben biztosan! Mióta is ígérem, hogy olvasom…augusztus óta talán? És június óta vártam…de most már biztosan sorra kerül, ha a fene fenét eszik is. Amúgy azaz idegesítő az egészben, hogy olvasnám, mert nagyon érdekel, de valahogy mindig elé csúszik valami. De ebben a hónapban nem hagyom magam. Eldöntöttem, hogy ott oldalt, amik vannak, hogy most olvasom őket, nos azokat szépen tényleg a hónapba letisztázom!
Laczkó Zsuzsa – Radnai Tamás: Levelek Japánból: Azóta olvasom, hogy megkaptam az E-olvasómat. Be fogom fejezni mert érdekel és frusztrál, hogy „még mindig olvasom”. Az e-olvasó egyetlen baja amúgy, az hogy féltem. Mármint féltem elvinni a munkahelyre, mert ott úgy szoktam olvasni, hogy jön egy olvasó, akkor félrerakom és amíg dolgozom ott van, van, hogy rápakolom a könyveket amiket visszahoznak. Nos e-olvasóra nem pakolunk rá!!! De valószínű úti olvasmánynak viszont ez lesz a nyerő, mert a buszokon nem nagyon vannak lámpák…bár egyelőre vannak még, de tavaly is általában délutános műszakból tök sötétben jöttem haza.
Rachel Hartman: Seraphina: Szintén E-ben van. Papíron amúgy feltehetően már rég elolvastam volna, E-ben meg egyelőre azt várja, hogy mikor fogok az olvasón olvasni.
Kenneth Oppel: Az élet vize: Hétvégén került hozzám, szerintem ha nem is  a következő lesz, de utána már mindenképpen ő következik a sorban. A hónapba bele fog férni, elég vékonyka, úgyhogy még a vastagsága sem frusztrál túlzottan.
Gilles Legardinier: Állítsd le magad, Julie!: Azóta megérkezett! Ehelyett jött, az azóta már kedvenc könyvem. Remélem kikapcsol, szerintem a jelenleg olvasott Koreás könyv után ez jön. Muszáj valami kevésbé nehezet olvasnom. Valami kis komolytalant…meg amúgy tök aranyos a borítója…nem, véletlen sem szoktam borító alapján választani :D
Barbara Demick: Nincs mit irigyelnünk a világtól: Több mint a felénél tartok. Érdekes, és idegesítő könyv. Nagyon ellenszenves Korea, és nagyon csodálom a kitartását az embereknek, csak azt nem értem, hogy miért nem menekülte el :(, érdekes…őt a héten be is fejezem, ha minden jól megy.

A hónapba még várok könyveket, de hogy ideérnek-e, hogy sorra kerülnek-e, az már más kérdés. Úgy döntöttem, anyai tanácsra, meg amúgy is, hogy elkezdem a saját könyveimet, illetve kölcsön könyveket olvasni amik már nálam vannak egy ideje. Haladni kell velük. Ebből adódóan ezek a biztosak, a többi mind képlékeny. Amiket még várok:Dan Wells: Fragments – Töredékek

Vélemények:

0 megjegyzés: