2013. október 26., szombat

Könyves tervek idén (2013)

 Molyon már karcoltam, gondoltam a blogomba is leírom, hogy mi az amit elhatároztam 2013-ra. Amolyan év végi elhatározás (így novemberhez közeledve), hogy könyvek terén mit szeretnék elérni még. Úgy gondolom, hogy sikerülni fog, tehát nem ismerek olyat, hogy lehetetlen. Ennek ellenére, nem fog az élvezeti olvasás rovására menni. Nem fogok egy könyvet sem végig olvasni, ha a közepén úgy érzem, hogy pocsék és időpocsékolás. És ha nincs kedvem nem olvasok, akkor sem, ha lehet így nem fogom teljesíteni a célt.

 Tehát akkor a cél. Végezni a várólista csökkentős könyvekkel. Ez relatíve 12 könyv volt év elején, mára már csak 11 könyvet kellene elolvasnom. Alternatív és eredeti listáról összesen. Akkor ott vannak a kölcsön könyvek és a recenziók. És valójában ennyi lenne. Összesen 31 könyv, durván 11.000 oldal. A pár napja íródott karcomban még 12.000 oldal volt. Azóta már kiolvastam pár mangát a listáról így relatíve gyors ütemben haladtam….ami azóta erősen belassult. Főleg, mert kedv olvasó vagyok. Nem, véletlen sem jött most a válság, hogy nem akarok olvasni, csak jött az ötlet, hogy „jé mesekönyv”…és jé…akkor mesekönyvet olvasok. Durva, de ez van, azt olvasom amihez kedvem szottyan, még ha  a listás könyvek néha fontosabbak lennének is.
Tehát kérek mindenkit, hogy szurkoljon azért. Jó lenne végezni ezekkel a könyvekkel, már csak azért is mert roppant frusztráló, amikor kölcsönkérek valamit, és már lassan két éve nálam van…pedig nem is az enyém.

Nincs minden könyv rajta, amit olvasni kellene...de kb. a kupacOh igen, emellett elkezdtem összeállítani a jövő évi, várólista csökkentős listámat is…igaz három év alatt egyszer sem sikerült teljesítenem, de pozitív vagyok :D
Vélemények:

0 megjegyzés: