2017. január 27., péntek

Jeph Loeb: Batman: Hush

Nem vagyok egy kimondottak képregényeket olvasó ember. Mármint az amerikai verziók számomra sosem voltak akkora élmények, mint a japán mangák. Valahogy jobban szeretem azt a stílust amit a mangák képviselnek. Ennek ellenére már mangát sem olvastam szerintem másfél-két éve egyáltalán. Valahogy ahhoz, hogy a kezembe foghassam rengeteg pénz, és idegen nyelv ismerete kellene. A neten meg eddig nem jutott eszembe letölteni vagy online nézni.
 Az amerikai típusú képregényeket Pijer-től kapom kölcsön. Ő ennek sokkalta nagyobb rajongója mint én, de meglehetősen kellemes volt most Batman-t a kezemben tartani. Az új kiadás meglehetősen szépre sikerült, a történet is jól el lett találva. No meg feltehetően Batman az mindenkinek Batman. Mindenki ismeri, mindenki minimum egy filmet látott vele kapcsolatban (vagy sokat :D).
 Őszinte leszek, hogy jobban kedvelem őt Superman-nél, mert emberibb, és igen hát van neki Batmobilja...sok Batmobilja.... egy menő barlangja, egy meglehetősen jópofa komornyikja stb., végtelenségig lehetne sorolni mije van. Ennek ellenére persze nem tökéletes.

 Ami a képregényt illeti, jó volt visszatérni, megismerni egy olyan karaktert akit felületesen ismertem (most is felületesen ismerem), kedvet hozott a filmekre (főleg az újabb feldolgozásokhoz), és egy kellemes délutánt szerzett. Pergős, és a rajzolás nagyon tetszett. Tavaly a Hulk-ot olvastam, és hát össze nem lehet hasonlítani a két stílust. (tudom az egyik DC a másik Marvel), ott nagyon rondák voltak a rajzok a Batman-hez képest. Itt kifejezetten szép volt a képi világ. Természetesen sötét, és baljós, de szép. Méregcsók kifejezetten csini ;) Macskanőt meg még mindig nem szeretem. De Batman marad a szeretem státuszban :)

Külcsín: 5/5
Belbecs 5/5

Vélemények:

0 megjegyzés: