2014. november 30., vasárnap

2014 Karácsonyi nyereményjáték - A szabályok


 Sokat gondolkoztam azon, hogy milyen nyereményjátékkal ünnepeljem a Karácsonyt, az Év végét. Nem vagyok híve a „lájkolj itt, lájkolj ott, lájkold a harmadunakatesómat” kérő játékokért, ezért megnyugtatok mindenkit, nem kell lájkolni, sőt a blogomat sem kell követni. Persze, ha követed örülök, mert az mindig jó, de nem elvárás.
 Volt már olyan karácsonyi játék, hogy kérdésekre kellett felelni, volt, hogy borítókból kivágott képekről kellett rájönni, melyik könyvet takarja, volt, hogy karácsonyfákat kerestetek. Nos, idén adventi naptárrá válik a blogom. Minden nap új poszt kerül fel, karácsonyról, vagy könyvről (aminek nincs köze a karácsonyhoz). 24-én az utolsó. Mindegyik posztban lesz feladat, vagy kérdés, amit majd EGYBEN kell elküldeni December 29-e éjfélig. Aki megfejt mindent helyesen, belekerül a kalapba, a kalapból 30-án kihúzok három nevet, ők azok a mázlisták akik nyernek, nekik 2014. December 31.-e éjfélig lesz idejük felvenni velem a kapcsolatot, ha nem teszik akkor éjfélkor új emberkét húzok.

A nyereményről:

1.Egy könyv: A nyertes válassza ki mit szeretne, nem szólok bele, frissen üdén meg fogom neki rendelni! (ésszerűség határain belül! :D)

2. Egy horgolt baglyot (levendula van a fenekében :D), és hat könyvjelzőt (három világ országai, három Totorós, mert Totoró jó fej!)

3.Egy Angyalsors noteszt és hat könyvjelzőt! (szintén három világ országai, három Totorós)Játék feltételei:
December 29. éjfélig az st.metatron@gmail.com címre küldjétek el a megfejtéseket. Kérdéseknél a kérdés is szerepeljen, sorban lehetőleg. Mivel több féle feladat lesz, kérlek figyeljetek jól oda mindenre. Az előbb érkező emaileket azonnal, olvasás nélkül törlöm. 24-től tudtok emailt küldeni.
A tárgy legyen: 2014 Adventi naptára
Ha nem ez a tárgy, szintén törlöm a emaileket olvasás nélkül!

Leveletek végén szerepeljen Molyos nevetek (ha van) és nevetek. Nem fogom felvenni senkivel sem a kapcsolatot, 30-án felkerülnek a nyertesek nevei, innentől NEKTEK kell figyelni arra, nyertetek-e. 31-e éjfélig vegyétek fel velem a kapcsolatot, hogy a jövő évben hamar hozzátok érjen a csomag ;)

Jó adventi készülődést! Én élvezni fogom a játékot, remélem ti is ;)
Vélemények:

0 megjegyzés: