2014. április 1., kedd

Márciusi Új lakók
 Eljött a márciusi összesítés is. Tehát miket, honnan és miért is szereztem be.  Április elseje van, úgyhogy biztosan Márciusban már nem szerzek be semmit. Tehát velük bővült a polcom Márciusban.

Vásárolt könyvek száma: 3
Martin H. Greenberg – Jon Lellenberg – Daniel Stashower (szerk.): Kísértetek a Baker Streeten
J. R. R. Tolkien: Kürtő úr – már olvastam
David Taylor: A kutyák titkos élete – már olvastam
Három könyv, ebből kettőt azóta már elolvastam. Az egészről amúgy a Partvonal kiadó tehet, és az 1.000Ft minden könyvünk akció…. A kutyák titkos élete, amúgy annyit sem ér, a Kürtő úr viszont százszázalékosan megérte az árát. A Kísértetek a Baker Streeten-t még nem tudom, de ránézésre, és fülszöveg alapján jónak tűnik, egy ezrest remélem megért. Persze, lehet mondani, hogy így hol a fogadalmam… hát. Nem igazán sikerül, bár sokkalta kevesebbet költök könyvre, mint tavaly tettem, és ez már jó pont szerintem.

Recenziók száma: 0
A márciust is úgy zártam, hogy nem kértem, nem kaptam. Áprilisban ez változik. A könyvfesztiválra készülve, pár megkezdett sorozatom következő, vagy záró részét kértem, és kapom is. Illetve két egyéb könyvet kértem, ezek elméletben a héten hozzám is érnek, azt már majd Áprilisban írom be, hogy mik.

Csere könyvek száma: 6
Rachel Ward: Nem enged a mélység
Lavie Tidhar: Oszama
Radnai Tamás: Megtalálni Japánt
Salinger Richárd: Omyno           
MaryJanice Davidson: Egy haláli szingli meséi 1.
Anne Rice: Pandora, a vámpír
Jobban megnézve, az előző hónapban is hat cserém volt! Úgy látszik ez ilyen állandó szám. Bár jelenleg nem sok csere alatti megbeszélésem van, de hát még csak most kezdődött az Április. A Nem enged a mélységért a Burkot adtam, az Oszamáért a Képregént, a Megtalálni Japánt-ért két keleti témásat, az Omyno és az Egy haláli szingli meséi volt a legnehezebb csere. Mert, akivel cseréltem, az nem éppen arról híres, hogy tartja a szavát és ott van a megbeszélt helyen. Őt már Molyon tiltom is, mert annyira nem vagyunk egy hullámhosszon, és jobb a békesség. Ne keressen többet, én se keresem.

Happolt könyvek száma: 4
Szűcs Vanda: Egy ikerpár titkos naplója – már olvastam
Jean Giraudoux: Harc az angyallal
Lora Leigh: Buja éjszakák
Alastair Reynolds: Napok háza
A rukkolán is mennek azért a beszerzések. Egy csomó könyvet rukkoltam, ebből adódóan egy csomó pontom lett. Vannak könyvek, amiket önkínzásból olvasok, de persze vannak amik érdekelnek, vagy legalábbis amikor bejelöltem a rukkolán kívánságlistára akkor még érdekelt. Most, meg majd kiderül. Az ikerpáros a hónap egyik mélypontja amúgy…a Buja éjszakák meg még nem tudom, mert előtte a Buja fiúkat el kéne olvasni :D

Selejtezésből: 4
William Wharton: Madárka
Frances Hodgson Burnett: A kis lord
Csukás István: Keménykalap és krumpliorr
Harry Benjamin: Tökéletes látás szemüveg nélkül
Van amelyik várólistás volt, van amelyik hasznosnak tűnik, és van olyan amiről amúgy csak azt hallottam, hogy jó, ebből adódóan beadtam a derekam és remélem tényleg jó lesz.

 Eddig az idei beszerzések 19%-át olvastam…hát érdekes lesz, hogy a szászázalékot elérem-e december 31-ig, de én bizakodó vagyok :D
Vélemények:

0 megjegyzés: