2017. május 5., péntek

Borítószerelem! (1.)

 Ez a szó, lefedi azt, hogy: olyan könyv, amit akár csak azért is kézbe vennék, hogy tapogassam, nézegessem, és kiállítsam a polcomra. Mert, nem szimplán szép, hanem gyönyörűséges borítót kapott.  Azok a könyvek, amik szemrebbenés és kézremegés nélkül megkapnák az 5/5 pontot a külcsínre, mert olyan műremekek.


+jóság, ha éppenséggel a belbecs is jó. Nos, most összeszedtem pár szembejövő és nagyon-nagyon tetsző borítót!


Egyezzünk meg, hogy az Agave kiadónak, borzalmasan jó borító tervezője van. Remélem meg is tartják. A legtöbb könyvnél ugyanis a legtöbb moly felsóhajt, hogy hát igazándiból tökmindegy mi ez, kell! Kell kategória, mert egyszerűen gyönyörűséges.
Pl: a Tükör és füst, számomra nem volt egy nagy élmény, nem is kellene, de ez a borító biztosan több emberhez juttatná el a könyvet, mint a régi tette. Mert, hazudik az, aki azt mondja, hogy egyáltalán nem befolyásolja a borító. Vannak emberek, akik nem az alapján választanak, de igenis van borító amit kedvet teremt, a könyv olvasásához, és van borító ami annyira gáz, hogy kézbe sem veszed.


A Hygge, a borítóval fogott meg először, aztán a tartalom vélt jóságával. Most már itt csücsül és várja, hogy olvassam. Nem mellékesen tapizható a borítója, dombor nyomott meg minden. Tehát akkor is kiraknám a polcra nézegetni, ha amúgy sz*r lenne. Majd nyilatkozom hamarosan milyen :D


Nem tudom, hogy ki találta ki, hogy a tapizható legyen a ruha és a cím a könyv borítóján, de extra puszi és csókban részesül. Amúgy is annyira aranyos a könyv, de még ilyen extra cukisági faktort is raktak rá. Persze, hogy szerelembe estem :D


Vélemények:

0 megjegyzés: