2016. április 3., vasárnap

Tavaszi Nagytakarítás

Az van, hogy én szeretek rendet rakni! Amúgy mosogatni is, de mondjuk főzni utálok (nem is teszem). Annak ellenére, hogy megvagyok róla győződve, hogy egy rendes lány vagyok, rendes szobával, a hét végére mindig mini vagy maxi káosz uralkodik a szobámban. És nem értem miért! Amikor én mindent a helyére rakok, amikor hazajövök…nem szabadna káosznak lenni!
 Mindegy is, mivel szeretek rendet rakni igazándiból ez nem probléma. Mert, jön a hétvége és akkor jön legalább Egy nap amikor a káoszt rendezhetem. Az egy nap az ma volt. nem tudom, hogy hányan vannak úgy a rendrakással, mint én. Mármint, hogy amikor rendet raknak, akkor át is rendezik a szobájukat? Én eleve szeretem A-ból B-be pakolni a dolgokat (amiket aztán vagy megtalálok vagy nem), de ilyenkor aztán doboz arrébb tolás, könyvek teljes átrendezése (ezzel ment el a nap!!).

Nos a héten kaptam Szilvi barátosnémtól egy csómó, csomóóóóó japános dolgot. Képeslapokat, képet, legyezőt, kaját, pálcikát, dobozokat! Namármost mivel úgyis rendet raktam, hát ezeket is fel raktam, ide raktam, oda raktam. Most így körbenézve egészen pofás lett a szobám. Az összes, vagy legalábbis részben összes (paradoxon!), Japánnal és kelettel foglalkozó könyvemet áthozta a szobámba,  a többit meg vissza vittem a tesóm szobájába. Igen… ide-oda pakolás! Jelenleg így fest a szobám J nagyjából….


Vélemények:

2 megjegyzés:

Mariann Czenema írta...

Hű, de jók azok a barna dobozok (ládák)...és Hedvig! Mardekáros vagy? a szekrényen az a bagoly rajz vagy matrica?
( kb ezzel le is mérhető az érdeklődési köröm:-D )

Jeffi írta...

A ládákat még apukám gyártotta :) A tetejük is mind egyedi mintás, amiket az aktuális érdeklődési köröm mutatott :D
Piton miatt a Mardekár csak :D
A bagoly az ilyen fali matrica még a Kik-be vette aki vette, pár éve kaptam ajándékba :) (mindenki azt akarja elcsórni :D)