2015. november 30., hétfő

Novemberi Új Lakók

Novemberi Új Lakók, avagy mik költöztek hozzám a hónapban. Nos, recenzió egyáltalán nem, egyelőre mondjuk az itt lévők ledolgozásával sem haladtam túl sokat, de nem is kérek. A kérés addig biztosan elmarad, míg nem dolgozom le azokat amik már eleve itt vannak nálam.... régóta.
 A hónapban zártam a rukkolás jelenlétemet is. Most, hogy annyira nagyon nem vonz, hogy saját példányom legyen egy könyvből, inkább csak zavaró volt a rukkola, mintsem segítség, vagy könyvbeszerzési hely. Úgyhogy a meglévő nagyjából 300 pontomat elszórtam. Ebből adódóan biztos voltak emberek akik nagyon örültek a magas pontszámos stoppoknak.
 Elkezdtem a karácsonyi készülődést, ajándék beszerzést. Idén a legtöbb könyv ajándékot sikerült csere által beszereznem. Ami egyrészt a pénztárcámnak is jó, másrészt, elkerültek tőlem könyvek amik nem kellenek, és sikerült beszereznem olyat, ami nekem, vagy szeretteimnek kedves lesz. Amúgy én támogatom a csere kereskedelmet, mert az egy jó dolog!
 Vásárlás. Nos a vásárlás vicces dolog. A fekete hétvégén akartam rendelni egy könyvet, de 36 filléren múlt, hogy nem tudtam megvenni. Bizony, bizony! 36 fillér. Online fizettem volna, és valami miatt fillérre végződő összegem volt, csak mint kiderült 36 fillérrel kevesebb, mint a könyv ára. Ugye milyen vicces? Mindegy, ma láttam, hogy a könyvtár megvette, bele is raktam gyorsan a nevemet, hogy majd én legyek az első olvasója. :3 viszont ma amikor a boltba mentem, szembe jött velem egy régóta olvasásra váró kötet, 500 ft, még így nagyon hóvégén is belefért, és legalább kiélhettem a vásárlási hóbortomat. No meg van nekem két unokahúgom, úgyhogy majd tova vándorol szerintem feléjük a könyv :)
 És akkor lássuk a medvét:

Rukkoláról:


Osho: megvagyok róla győződve, hogy én szeretem Osho-t, nem tudom persze biztosan, mert még „fiatal“ koromban olvastam tőle valamit, ami nem tetszett. Mindazonáltal ennek a kettőnek jó volt a fülszövege. A PLB érdekel, most úgyis rengeteg ilyen pozitív lelki cuccok vannak könyvtárból is nálam. A testbérlők második része, nos az első megvan már régóta.... gondoltam jó ha itt a folytatás, bár még az elsőt se olvastam :D
 És ezzel együtt ki is vonultam a rukkoláról. Lenulláztam a pontjaimat, és egyelőre nem lépek fel.

Csere:


Valami, valami, valami, valami, valami :D

A valamik karácsonyi ajándékok, értelemszerűen nem fogom ide írni micsodák, van ami már névnapi vagy születésnapi.... igen valakinél eléggé sokat sikerült cserélnem. A Ne érints, meg szintén várólistás volt. Gondoltam miért is ne, aztán majd meglátjuk, hogy tetszeni fog-e vagy sem. Ha nem akkor majd csinálok vele valamit.

Vásárlás:


499 Ft volt, ennyit biztosan ér, régóta el akartam olvasni, olvasás után meg majd gondja válik :)

Kaptam:


Csakúgy :)Vélemények:

0 megjegyzés: