2011. október 19., szerda

Égigérő fű

 Könyv:
Őszinte leszek, nekem a könyv sokkal jobban tetszett mint a film. A könyvben szépen le volt minden írva, lehetett követni, hogy mit akarnak szervezni. Lehetett követni, hogy mit akarnak és miért- És egyszerűen tökéletes volt. Tetszett, az egyik kedvenc Janikovszkym lett a sok közül, a barátságos történetével, a segíteni akarás, a meglepetés és a Titok miatt.

Könyv: 9,5
Ellenben a Film:
Zagyva, összecsapott, borzalmas és alig bírtam végignézni. Nincs kifejezetten bajom a magyar filmekkel, szoktam magyar filmet nézni. (amikor pont nézek egyáltalán filmet, mert sem a tv. sem a mozi nem barátom, inkább könyv párti vagyok).  De ez valami borzalmas volt. Csapongott ide-oda, már azon gondolkodtam, hogy „tényleg a könyvhöz van köze, vagy ez valami másik, csak a cím azonos?” A kislány és Misu is az idegeimre ment, de főleg a kislány! A könyvben annyira nem zavart a folytonos bőgése de itt azért már durván hatott.
Szerencsémre rövid a film, így a szenvedés hamar véget ért. Nem akartam félbe hagyni mert mégiscsak sokan mondják, hogy jajdejó…hát ízlések és pofonok. Nekem nem jött be, ettől még lehet jó másnak  :)


Film: 2,5
Vélemények:

0 megjegyzés: