2011. október 30., vasárnap

Dunaújvárosban találkoztunk - Trónok harcától Arkhamig


 Előre is bocsánat, hogy nem kérdeztem meg, hogy szerepelhet-e a kép itt, de valamivel bizonyítani kell, hogy voltunk, játszottunk, visszatérünk!
 Mert a Molyok nem csak olvasnak, hanem társasoznak is, és ha tudnak akkor sokan és egy helyre tömörülve. A helyet a munkahelyem biztosította, nem voltunk hangosak és senkit sem zavartunk. Remélem lesz folytatás és akkor kevésbé fogok haldokolni. Ez most pont nem jókor volt nekem.
A Trónok harcát, így hogy főleg csak megfigyelő voltam, úgy ahogy kezdtem kapizsgálni, bár az agyi kapacitásom nem terjedt a "miért ájult el a hajód"-on túlra, de na tényleg nagyon szarul voltam. Arkhamnál már hatott a fájdalomcsillapító és az innen-onnan összevadászott csoki mennyiség! Itt is köszi Zsuzsi a kinder csokikért életet mentettek (azért a dobozért is amit nem tudom mikor csempésztél a táskámba :P), és a Mártinak is a csokiért az is nagyon sokat segített. És igen Judit tudom, hogy ilyenkor 1:hülyébb vagyok mint amúgy, 2: nyűgösebb is vagyok mint ami amúgy :D Úgyhogy meg sem kell lepődni!
Tehát Arkhamnál már érzelmi és fájdalmi küszöböm normális volt, és beszálltam a játékba. Apáca lettem...és mivel nem tudtuk a játékot befejezni idő szűke miatt, így szenteltvízzel és feszülettel, égőkarú varázslós akármivel együtt a könyvtárban ragadtam. Ez szerintem egy könyvtárban lévő társasozás során, mint könyvtáros, elég stílusos volt ;)
Köszönet a társasért, meg hogy játszani jöttek: @Adéle -nek és @maerlyn
Köszönet azoknak akik csak benéztek: @suhakata és @Gabye ti legközelebb próbáljatok ám beszállni a játékba, időben érkezni és ott maradni!!! :)
Köszönet a játékért még: @hjuda és Krisztián (legyél moly, hogy molyos nevet tudjak ide írni :D) @Chiara aki jó messziről jött és ma már haza is ment :( Itt hagyott engemet :D

És sajnálom, hogy @mama_gold most nem tudott jönni :( Remélem a következő alkalomkor már te/ti is tudtok jönni!

Tehát remélem még leszünk, még játszunk stb. :) Jó szombat volt!!!!!!!
Vélemények:

2 megjegyzés:

Chiara írta...

Lám, én nem voltam szarul, mégsem értettem igazán a játékot! Viszont majd' minden kártyát átneveztem...:P Lett a fosztogatásból-csillagszóró, a hollóból-a boldogság kék madara, lett a nemtommiből- Callai farkas, a (talán jég) kardból-Excalibur. Sztem @maerlyn és @Adéle eltiltanak a következő Trónok harcától...XD De az Arhami rettegés szimpi volt! Végre egy játék, ahol nekem volt a végére a legtöbb "eszem". :D:D:D

És Jeffi drága... Sajnos nem tudtalak észrevétlenül a hátizsákomba dugni... Telepakoltad könyvvel! Ezt -itt is- KÖSZI!!

Jeffi írta...

Áh el nem tiltanak minket, szerintem lassan betanítanak, hogy értsük is :P
Igen Arkham nekem is érthetőbb volt. Legalábbis ott már nem voltam annyira szarul, meg kb értettem hogy mi van, bár úgy könnyű, ha mondják, hogy dobj :D Dobni az nem nehéz :)
Jó olvasást hozzájuk :)