2017. április 25., kedd

Könyvfeszt – 2017

 Azaz igazság, hogy már tavaly sem mentem fel, és idén sem terveztem túlzottan. Tavaly azért nem sikerült felmennem, mert éppen dolgoztam szombaton, és a többi napon is (értelemszerűen). És rá kellett jönnöm, hogy már az előző évben is inkább könyveladások miatt mentem fel, és nem azért mert valami konkrét program érdekelt volna.
Nem is tudom, hogy valaha volt-e olyan könyvfesztivál, amikor nem csak keringtem a sorok között, hanem céllal mentem volna, vagy társaság miatt. Így visszagondolva, úgy gondolom, hogy nem. Jó volt a molyokkal találkozni, de csak azért nem mentem volna feltehetően fel. Rengeteg könyv eladás – vétel zajlott olyankor ez volt a fő dolog benne. Meg, mert borzalmasan sok könyvet akartam beszerezni.
  De idén belegondoltam a dologba. Program nincs, ami érdekel. Dedikáltatni nem akarok, vagy akivel akarok azzal már dedikáltattam. Könyvet venni nem akarok. Egymagam keringeni szintén nem, úgyhogy végül nem mentem fel.
  AniTigert azért megkértem, hogy hozzon nekem egy zsákbabálnát, mert már a neve is roppant cuki, és hátha valami jó könyv van benne. Az én bálnámban az alábbi könyvek voltak :) Ebből az első megvan már, a másodikat régóta terveztem olvasni, a harmadik meg annyira életidegen tőlem, hogy feltehetően az elsővel együtt vagy kisorsolom majd itt, vagy megy a könyvtárba adományként :DVélemények:

0 megjegyzés: