2015. szeptember 2., szerda

Augusztusi Új Lakók

 Hello, szeptember 2-a! Azaz igazság, hogy én ilyenkor tájt már réges régen meg szoktam írni ezt a posztot, hogy nehogy elfelejtsem, de most valahogy nem sikerült. És nem azért, mert elkezdődött az iskola. Ez a tény, engem nem igazán érdekel, tekintve, hogy nem vagyok iskolás már! Viszont vége tért a szabadságom.... igen, ez már sokkal kegyetlenebb dolog, és minő meglepő 3 hét szabi után az ember az első napot amit munkával tölti.... nos megérzi, nagyon-nagyon-nagyon megérzi. Hulla fáradt voltam este amikor hazaértem, reggel meg lusta, ezért a poszt mostanáig csúszott :3 amúgy sincs sok dolog amiről írhatok beszerzés háza táján, mert Szabadság alatt az ember nem vesz könyvet (hahahahahahaha)

Vettem:

+ Egy júniusi Mondo-t

Az elsőnek tetszett a leírása, a második az éppen fellángolni készülő „ismerjük meg Koreát“ hullámom tagja, a harmadik esetében totálisan úgy emlékeztem, hogy ezt nagyon dícsérték a molyon, és hát csak 500 ft!!! (annyiért a hülyének is megéri, nekem pláne), a negyedik, nos az meg irritált, és tudni akarom mi a fene ez ....és meleg volt, lusta voltam helyben elolvasni, de majd tovább passzolom alkalomadtán.


Happoltam:


Az elsőt nagyon-nagyon-nagyon akartam, így fölényesen, pofátlanul sokáig licitáltam rá, aztán amikor a másik akinek kellett volna feladta és törölte a stoppot akkor azért én és visszaálltam 39 pontra az 52 helyett. Azt hiszem ez az első könyv amiért képes voltam ennyit adni. A másodiknak szeretem az íróját, és ezt még nem olvastam tőle. (szeretem az íróját = egy egész könyvet olvastam már tőle, az tetszett) A harmadik vicces.... fogalmam sincs, hogy miért volt a rukkolás várólistámon.... de hát biztos volt oka.

Hozzám került egyéb forrásokból:


Az első érdekesnek tűnt, gondoltam, jó ha van, a másodikat dicsérik, de lehet nem én leszek a célközönség, a harmadik meg az „ismerkedjünk istenekkel,és mitológiát olvassunk“ hullámom egyik darabja :D

Tehát, igazándiból, úgy hogy a hónapban.... talán 10x hagytam el a házat ez elég jó teljesítmény. A happolás ugyebár nem igen van helyhez kötve ;D


Vélemények:

0 megjegyzés: