Magamról

Saját fotó
Munkámat tekintve könyvtári adminisztrátor vagyok. 2006.12.01-e óta, a József Attila könyvtárban (Dunaújvárosban). Kölcsönzés a fő munkaterületem, de emellett, foglalkozom a beérkezett ajándékkönyvekkel, javítom a katalógus hibáit, és a könyvtár Molyos profilját is én használom, tehát én töltöm fel az új könyveinket, és rakom fel oda a híreket. Emellett még ezer más dolgot csinálok, amit általában az éves beszámolóba is elfelejtek beírni, mert már annyira alap :D Nagyvenyimen élek édesanyámmal, egy kertes házban, Bogi kutyánkkal, aki mindenkit szeret, főleg ha kap simogatást és ennivalót :) Érdeklődési körömet elég könnyű lekövetni a blogon, igen a legaktívabb a könyvek szeretete, utána jön az írás. Témakörben a Kelet, a spiritualitás, a buddhizmus, az önsegítő irodalom. Ha szépirodalomra vetemedek, akkor inkább fantasy, minimális romantika, de amúgy bármit szívesen kipróbálok (maximum az első 50 oldal után abbahagyom). Koromból adódóan már megtanultam, hogy nem MUSZÁJ elolvasni egy könyvet, ha nem vonz be, akkor el kell engedni, akkor nem nekem íródott.

2024. május 13., hétfő

Sefcsik Judit: Jogosítványt minden nőnek!

 

Kiadó: Librotrade
Kiadás éve: 2021
Oldalszám: 188
ISBN: 9786158163644
Megjelenés időpontja: 2021. március 15.





Hát ugye én elkezdtem tanulni a vezetést, és gondoltam, ha már könyvtáros vagyok akkor ne csak az online felületen tanuljak, olvassak más "szakkönyvet" is, addig se a monitort kell néznem.

 Gondoltam, hogy bár a cím irritál, és a rózsaszíntől is égnek áll a hajam, de hát nő volnék, biztosan értékelni fogom, hogy  mint nőtársam ad tanácsokat abba, hogy hogyan is legyen jogsim.

Nem mondom, hogy nem volt hasznos része a könyvnek, de azt már igen, hogy ez a röpke 188 oldalból nagyjából 5 oldalt tett ki.

 Nem is tudom....mi volt a legnagyobb gondom a könyvvel. Részben az, hogy én nem vagyok egészségügyi gyógyszergyáras sokat kereső ember, és engem senki nem mentesít az elsősegély tanfolyam letételéről. Mondjuk tény, nem is kell 2 hónap alatt letennem minden vizsgát :D

 Magáról a tanulási folyamatról amit a könyv vázol. Nos olyan már nincs, tehát elévült. Tantermi oktatás, mint olyan, vidéken (Dunaújvárosban), már nem létezik. Minden átköltözött az online térbe, már csak vizsgák és maga a vezetés oktatás lesz amit személyesen intéznek. Ebből adódóan a könyv első fele már irreleváns. A vezetős rész érdekes lett volna, ha nem 2 oldalt szán rá, vizsgázással 4-et... tehát igazándiból, az ami érdekelt volna, az össze lett foglalva, mert a zumba órás mesélése és a nem tudom milyen ragu készítés miatt már nem maradt neki hely.

A könyv végén lévő kresz könyv, hát...annak aki annál a cégnél, tantermi oktatásban vesz részt, na az tudja használni :D

 Tehát, összességében borzalmas volt, de elolvastam. Okosabb nem lettem tőle, de káromra se válik feltehetően. Idejétmúlt, borzalmas fogalmazással és igazándiból olyan volt, mintha én leírnám, mennyire király vagyok, hogy milyen gyorsan jogsit szereztem, de azt, hogy mennyit, hogyan tanultam már nem....

Nincsenek megjegyzések: