2017. március 18., szombat

Túl a 150.000 –en! - Nyereményjáték

2011-ben amikor a blog indult, azt hiszem nem is gondoltam bele abba, hogy elérem a 150 ezres látogató számot. Jó, lehetséges, hogy arra sem gondoltam, hogy hat év múlva még mindig blogolni fogok, de mint látható még blogolok. Terveim szerint amúgy továbbra is! Ugyan nem mindig vagyok napra kész, nem minden könyvről írok amit olvasok, és nincs mindennap poszt, de tovább megy a blog.
 Gondoltam a 150 ezer egy szép kerek szám, megérdemel egy újabb nyereményjátékot J Úgyhogy játékra fel! Remélem nektek is tetszeni fog!
A játék feltétele, hogy megválaszoljátok a három kérdést, amit felteszek, adott tárggyal elküldjétek a megadott email címre. Se több, se kevesebb. Nem kérek feliratkozást (köszi, aki mégis megteszi), nem kérek lájkokat és visit-eket (mert azokat utálom én is :D)

1.Melyik posztom az, amit a legjobban tetszett?
2.Melyik könyvhöz kaptál kedvet itt a blogon?
3.Melyik nyereménykönyvnek örülnél a legjobban?

Fontos, a harmadik kérdés nagyon. Ha a „mindegyik” a válasz, akkor mind a három sorsolásán részt veszel, ha megjelölsz egyet, vagy kettőt akkor csak azokon. Szeretném felhívni a figyelmét minden játékosnak, hogy ha valójában NEM kell neki a könyv, akkor arra ne jelentkezzen. Olvasási élményért megy a játék, nem szeretném, ha a nyereménykönyv olyan helyre kerülne, aki aztán gyorsan túlad rajta, mert nem is érdekli. Szeretném, ha aki megnyeri, az tényleg örülne neki! Köszike.

A nyeremények:

Beküldési határidő: 2017. március 31. éjfél
Sorsolás: 2017. április 1.
A tárgy: Nyereményjáték


A nyereményeket, csak Magyarországi címre postázom, örülök, ha áttudsz venni automatába (MPL), de nem feltétele a játéknak ez. Tehát bátran, minden Magyarországi címmel rendelkező emberke jelentkezhet :)
Vélemények:

0 megjegyzés: