2016. március 27., vasárnap

Várólista vasárnap

Ha nem leszek túl lusta, akkor ez egy állandó „rovat” lesz. Minden vasárnapra tervezem. Amolyan „ezt láttam meg” „ezt szeretném olvasni” féle poszt. Egyrészt mert így a várólistám 1097-nél tart, egyre nehezebb észben tartanom, hogy mik azok amiket kinéztem.
Nem mintha, az olvasásomat befolyásolná az, hogy várólistán van-e egy könyv vagy sem. Bár az is igaz, hogy annak nagyobb a valószínűsége, hogy a várólistáról olvasok vagy veszek meg valamit, mintha az sosem szerepelt semmilyen listámon. Ugyanis a listára kerüléssel átment már egy szűrőn és felkeltette az érdeklődésemet.


Nos, azaz igazság, hogy eléggé szétszórt témakörökben mozog a mostanában várólistára került könyvek listája. Vannak nagyon régiek, kicsit régiek és még meg sem jelentek. Van ahol a százalék is sokat nyomott a latba, és van ahol szimplán, borító és vagy fülszöveg alapján érdekesnek találtam.
 A legtöbbel Molyon találkoztam, de pl. a Friedman könyv a könyvtárban került a kezeim közé, és beleolvasva egészen érdekesnek tűnik.

Vélemények:

0 megjegyzés: