2014. március 16., vasárnap

Olvasási válság?

Nem hiszem, hogy az lenne, de tény, hogy mostanában minden egyéb dolgot csinálok, mint hogy olvassak. Lehetséges, hogy az aktuális olvasmányaim tehetnek róla, vagy ez a szokásos tavaszi válság lehet.
 Olvasmány ügyileg Leiner Laura: Akkor szakítsunk című könyvét kaptam kölcsön egy hete körülbelül, és meg kell jegyeznem, én imádom Leiner Laura könyveit, de itt azaz érzésem, hogy azért írta, mert évente egy-két könyvvel ki kell jönnie a megélhetéshez. A könyv felénél sem tartok másfél hét leforgása alatt, pedig egy ilyen 335 oldalas könyvet két, esetleg három nap alatt olvasok el, nem hetek kérdése! Tegnap már megkockáztattam, hogy Szepesi Niki is több izgalom és több dologról szól mint ez. A főszereplőt utálom, nagyon rosszul lett összerakva. Aki olvasta a Szent Johanna Gimit az tudja Virág milyen. Na Lia olyan sötét mint Virág, csak éppen egoista, és hirdeti, hogy ő milyen okos, szép és emberséges, hogy őt csak szeretni lehet. Tehát egy plázacica, önbizalommal, IQ nélkül. A tesója jó fej, de olyan szinten keveset van benne, hogy sajnos az nem emeli meg a könyv értékét. Végig fogom szenvedni, mert hátha van értelme, de messze nem SZJG színvonal. Persze a fanoknak biztos tetszik…ebből látszik, hogy nem vagyok fan.
 A másik könyv amit olvasok Cesar Millan – Melissa Jo Peltier: Hogyan neveljünk tökéletes kutyát című remeke. Tényleg jó és nincs is vele gond, csak egy hónapja elvesztettem a lendületet és leraktam és azóta sem vettem a kezembe. Pedig Bogi már itt van, és nevelni is kellene, és nem csak simogatni, bár azt kifejezetten nagyon szereti.

Bogi, aki nagyon aranyosan tud nézni


 A harmadik könyv amit olvasok, és ez az amit tényleg olvasok Emil Coué: Elméd gyógyító hatalma, már olvastam tőle/róla egy könyvet és most ezt az önszuggesztiót kellene magamban erősíteni, mert egy hasznos dolog lenne, pozitív dolgok bevonzása meg ilyesmi. Úgyhogy ezt most tényleg olvasom, a másik kettőt meg egyelőre fagyasztom, és fogalmam sincs, hogy mikor folytatom őket. Pár könyvet már kivettem az aktuális olvasmányaim közül, pedig azokat is „olvastam”.
Imre Viktória Anna: Kísértés Rt. Című könyvét. Két éve kaptam kölcsön februárban elkezdtem olvasni, de nem volt meg hozzá a hangulat, úgyhogy most töröltem az aktuálisból, mert majd Újra kezdem, egy jobb időpontba, ha addig Diosz nem kéri vissza…két év után azért már lehet bármikor olyan, hogy visszakérik…de vigyázok rá!

Timothy Kurek: Kereszt a szekrényben, ezt a könyvet meg lendületesen bejelöltem, hogy olvasom, aztán el sem kezdtem, úgyhogy most töröltem az aktuálisból, reményeim szerint azért hamarosan sorra kerül, mert nagyon érdekel, de ez is hangulat könyv :( Itt van Március közepe és két könyvet sikerült elolvasnom, meg többel fél állapotban vagyok…azért ennél én gyorsabb vagyok :(
Vélemények:

0 megjegyzés: