2012. február 15., szerda

Himaruya Hidekaz: Hetalia - Tengelyhatalmak 1.

 Magyarország és Ausztria

Ismertető:
Mi történne, ha a világ országai hirtelen megelevenednének, és ők játsszanák el a különböző történelmi eseményeket?
A Hetaliában a káosz garantált: Olaszország gyáva és csak a spagetti érdekli, Amerikának hőskomplexusa van és zabálja a hamburgert, Oroszország vodkát vedel és terrorizálja környezetét, a borimádó Franciaország mindenkit hanyatt döntene, aki él és mozog, Magyarország pedig Ausztria felesége, de gyerekkorában fiúnak hitte magát. Így persze sehogy sem tudnak dűlőre jutni egymással, és már az sem biztos, hogy minden úgy alakult, ahogy a történelemkönyvekből ismerjük.

Vélemény:

A rajzolás: Nem sikerült túl jóra, legalábbis szerintem lehetett volna jobb, kicsit kidolgozottabb mint ami. Mert tényleg nem látom, hogy be van fejezve, néha olyan érzésem van, mintha egy vázlatot rajzoltak volna, mert csak erre volt idő, és zutty kiadták.
A történet: A fülszöveg alapján ez egy nagyon érdekes manga lehetne. Tényleg mert országok, történelem, és nem annyira megszokott módon. Ehelyett, követhetetlen az egész. De Ausztriát kedvelem ;) Olaszország borzalmas volt, azzal a folyton sírásos dolgaival, meg a fehér zászlóval. Meg ahányszor elfoglalták mindig visszaküldték Németországnak mert annyira elviselhetetlen :D Japán érdekes a maga felfogásával, a maga szemléletével. Kína meg fura...szerintem felesleges volt őt antimagyarosítani. Mármint a beszéde olyan mint aki nem tud mondatot összerakni, meg ragzódni :P
Akit még kedveltem: Oroszország, Spanyolország (bár keveset volt benne :( ), Kanada, Magyarország
Akit utáltam: Anglia, USA (mert beképzelt állat), Franciaország (mondjuk inkább semleges mert nem sokat volt, és az is változó mert hol utáltam, hol szerettem :D)


Vélemények:

0 megjegyzés: