2018. július 7., szombat

7 éves lesz a blog - Nyereményjáték!

Mint, minden évben, idén is a blog születésnapját nyereményjátékkal fogom ünnepelni. Ugyan, addig még van 12 nap, de hát a jó munkához idő kell, és most sem adom ingyen a nyereményt. Bocs, a potya játékosoknak!
 Aki a blogot követi, az láthatta, hogy idén Japánba utaztam, és nagy álmom vált valóvá. Tehát merjetek álmodni, és igazándiból nincs olyan cél, amit nem lehet elérni. Tény, hogy ehhez nekem, kb. 8 -10 év spórolása kellett, de két felejthetetlen hetet töltöttem odakinn.
 De, hogy Japán hogy jön ide? Nos  a nyereményeket ott kint vettem. Lássátok, gondolok én az olvasóimra odakinn ;)

Három nyeremény van, most kivételesen nem könyv, hanem csupa "megehetem" dolog, illetve, a fődíj egy Cicabusz plüss, kb. tenyérnyi nagyságú :) Aki nem tudja kicsoda is Cicabusz.....az menjen sunnyogni a sarokba.

A csomag

B csomag

Főnyeremény oldalról

Főnyeremény nagyjából szemből :D


És, hogy mit kell érte tenni?
Válaszolni három egyszerű kérdésre, és választani mit nyernél meg legszívesebben. Az egyik kérdés persze dolgozós, de hát mint, mondtam...nem adok ingyen semmit sem.

Kérdések:

1. Cicabusz mely anime egyik szereplője? (ha nem tudod...gooogle a barátod, de ez esetben kérlek nézd meg az animet!)
2. Japán mely városaiban jártam, kérlek nevezz meg hármat. A blogbejegyzéseim segítenek.
3. Te, hová szeretnél eljutni, vagy mi az, ami a Bakancslistád legeslegelején található? És mit teszel meg azért, hogy ez valóra is váljon. (Ne két szóba intézd el kérlek, szeretek olvasni - ezek nem lesznek publikusak, csak én olvasom őket, és a játék után törlök minden emailt.)

Határidő: 2018. július 17-e éjfél
Hova küld: st.metatron@gmail.com
Milyen tárggyal: Blogszületésnapi nyereményjáték!

Az email még tartalmazza:

Mit szeretnél megnyerni? Mindenre  lehet pályázni, az A és B csomag kb. ugyanaz, csak pár Kit-kat nem, mert így jött ki. De kérem, a fődíjra csak az pályázzon, aki tényleg tök örülne neki, mert nem szeretném, ha Cicabuszt olyan nyerné aki nem is akarja...úgyhogy kérlek írd meg az emailbe, hogy A és B és Főnyeremény, vagy A és főnyeremény vagy B és főnyeremény, vagy A és B, vagy csak a főnyeremény mert rühelled a Kit-kat-ot :)

Postázni, csak Magyarországi címmel rendelkező emberkéknek tudok!
Vélemények:

2 megjegyzés:

Kritta írta...

Nagyon boldog blogfordulót kívánok! Nagyon szép szám a hetes! :)

Mariann Czene írta...

Kár hogy nem vagyok édesszájú :P
Boldog Blogszülinapot!