2017. július 6., csütörtök

Túlontúl, blogszületésnapi nyereményjáték!

 Mivel a szerencse és a születésnapom úgy hozta / hozza, hogy Gaura Ágnes: Túlontúl című könyvéből két példányom is lesz, így úgy döntöttem, hogy a nyereménykönyvemet, amit a Delta Vision nyereményjátékán nyertem, tovább sorsoltatom. Bármennyire is szeretem az írónőt, és bármennyire is vágyom erre a könyvre, nos azért két példány nem kell :)
És mivel a blogom, hamarosan betölti a 6. életévét, úgy döntöttem, hogy nyereményjátékot hirdetek.

A feladatok változó nehézségűek, és meglehetősen figyelni kell. A megoldásokat egyben szeretném majd megkapni. Legkésőbb július 22-ig. A nyereményjáték több fordulós lesz, összesen 4 tehát figyelni kell a blogot, hogy mikor kerül fel a 4 forduló. Mindegyik forduló egyetlen egy kérdést vagy feladatot fog tartalmazni, amire helyesen és/vagy kreatívan kell, majd válaszolni.

Sok sikert!

Határidő: 2017.07.22  23.59
Ahova a válaszokat, egyben várom: st.metatron@gmail.com    
Az email tárgya: 6. Blogszületésnapi nyereményjáték! (aki nem ezzel a tárggyal küldi, aki nem egybe küldi a megfejtéseket, azokat olvasás nélkül törlöm)

A nyereményt, csak Magyarország területén belülre tudom postázni!
Vélemények:

3 megjegyzés:

PuPilla írta...

Tök jóóó, lehet, hogy majd én is jövök, nem vettem meg a könyvet, de szívesen megnyerném.
Viszont szólok, szerintem ki fog hullani a hajad. :D Ne válaszolj semmit tényleg azoknak, akikét kitörlöd, mert akkor jönnek a miértek, és az újabb helytelenül elküldött cuccok. Az emberek egyetlen utasítást se tudnak kb. helyesen végrehajtani, nem tudom miért van ez, de pl. jeligét kértem én is, és ehelyett minden és bármi egyéb jött... Nincs is nagyon kedvem nyereményjátékozni, olyan kiábrándító, hogy mennyire nem megy a szövegértelmezés - könyvért játszva ez pláne vicces. :)
Majd számold meg hány jelentkező lesz, aki tényleg mindent jól csinált meg, és benne marad a kalapban, kíváncsi leszek. :D

Jeffi írta...

Ez már sokadik nyereményjátékom :D És igen, mindig legalább 3-4 olyan aki nem olyan jeligére küldi :D
Gondolom itt majd több tévesztési dolog van, mert ugyebár Egyben kell, megadott jeligére .... :D
Gyere játszani :) Próbálok kreatív és jó kérdéseket-feladatokat kitalálni :) Nem vagyok híve az "iratkozz fel" meg "kövess" dolgoknak :)

PuPilla írta...

Igen, tudom, hogy szoktál többször szervezni ilyet, de most talán több a tévesztési lehetőség. :) Óóóh, 3-4?? Nekem vagy a 30-40% rosszul küldte a választ. :D
Tényleg kreatív már az első feladat is. Kissé lusta vagyok, de még van időm, gondolkodom rajta. :)