2013. december 16., hétfő

Karácsonyi nyereményjáték (Eredményhirdetés)

Pásztohy Panka illusztrációja

 Kisorsolásra került a három könyv. „közjegyző” jelenlétében! Azt mondta, a nevét is megmondhatom, de elég legyen, hogy az egyik kolléganőm. Az utolsó nevet egy harmadik személy húzta ki, úgyhogy mindenkinek a „keze” benne volt.
 Imádok ajándékozni, ezért is hírdetek nyereményjátékokat, egyszerű és könnyen teljesíthető feltételekkel. 10 karácsonyfa meglelése nem igazán bonyolult feladat. És akkor először egy kis statisztika.
A játékra összesen 42 email érkezett, ebből három hibás tárggyal, amik ezáltal nem vettek részt a sorsoláson, így 39 esélyes volt 3 db könyvre. Külön örülök, hogy az első beküldő is nyert! :)

És akkor a nyertesek:
Tom Angleberger: Papír-Yoda különös esete című könyvet @KV nyerte. Gratulálok neki, ez egy kifejezetten jó kis ifjúsági könyv. Remélem tetszeni fog. A könyvet a Könyvmolyképző kiadó jóvoltából ajánlhattam fel (mert nyáron tőlük kaptam :D)

Gilles Legardinier: Állítsd le magad, Julie! Című könyvet @Noncs21 nyerte, ő volt amúgy a nyereményjáték első beküldője is. Remélem tetszeni fog neked a könyv. Jó olvasást hozzá! A könyvet a Park kiadó szponzorálta.

Jodi Picoult: Egyszerű igazság című könyvét akartátok a legtöbben. Ami nem meglepő, kicsiny országunkban Picoult  a legfelkapottabb író a három író közül, én is imádom a könyvet. És aki nyerte, nem más mint @Jucca. A könyvet az Athenaeum kiadó adta ki.

A könyvek a holnapi nappal postára is kerülnek, kérem, a nyerteseket, hogy majd emailben jelezzék, ha megkapták a csomagjukat, hogy tudjam biztonságban odaértek :)

 Minden egyes megfejtőnek köszönöm a játékot. Élveztem a megfejtéseket, volt akikkel leveleztünk, és sokan nem csak úgy simán a megfejtést küldtétek, hanem kedves szavakat is kaptam tőletek. Köszönöm szépen mindenkinek.

 Ezúton kívánok Előre, Boldog karácsonyt minden kedves blog olvasómnak. Szeretlek titeket J

Vélemények:

0 megjegyzés: