2018. március 19., hétfő

B. A. Paris: Összeomlás

Reméltem, hogy ezt a könyvklubbot jobban teljesítem. A kezdeti lendület amúgy megvolt. A holtest a fürdőkádban, ugyan borzalmas volt, de legalább végig tudtam olvasni. A fekete esernyős férfinak nekiugrottam, de a fülszöveg már elvette a kedvemet attól, hogy elolvassam, annak ellenére, hogy  @AniTiger váltig állította és állítja, hogy nagyon jó. Mindenesetre majd megpróbálkozom vele még egyszer. Arról poszt sem született, mert olyan keveset olvastam belőle, hogy nem igazán éreztem azt, hogy van jogom írni róla, tekintve abban a kemény 10 oldalban semmi olyan nem történt, ami mutathatná, hogy ez tetszeni fog vagy sem.
És akkor az Összeomlás! Olvasók mondták a könyvtárba, hogy milyen jó, kollégám mondta, hogy milyen jó...és nem lettünk egymáséi. És nem azért mert rossz, de ezzel nem azt akarom mondani, hogy jó.
 70 oldalig jutottam, de sejtéseim már voltak a könyv végéről, amit aztán a kolléganőmmel elmeséltettem, mert azért érdekelt, de annyira nem, hogy a fennmaradó párszáz oldalt is elolvassam. Azaz igazság, hogy lehet, csak rosszkor kapott el. Nem mondanám, hogy olvasás közben nyomasztott, mert nem. Inkább idegesített és untatott. Viszont nyomasztó álmom lett, ami persze lehet, hogy egyéb dolgok miatt történt, de lehet a könyv miatt. És nem szeretem a nyomasztó álmokat, és nem annyira jó a könyv, hogy kockáztattam volna még pár álmatlan éjszakát miatta. Úgyhogy sajnos nem olvastam végig, ezzel a könyvklubbos... forduló erősen hajaz az előzőre 3 könyvből eddig 1. Remélhetőleg a választottam majd olyan lesz, ami tetszeni fog, hogy legalább felhozzam ezt a számot 4/2-re :D Már várok egy olyan könyvklubbot, amit tényleg sikerül teljesítenem. Ez most megint olyan lehangoló :( Pedig én jó könyvklubbos akarok lenni :D
Vélemények:

3 megjegyzés:

Vegazus írta...

Senki nem lesz attól rossz könyvklubos, hogy nem tetszik neki a regény. ;)

Jeffi írta...

Tudom :) De szeretnék egy könyvklubos részt, amikor MINDET sikerül elolvasnom :D

Regi írta...

De aranyos vagy! :) Most elképzeltem milyen kétségbeesett vagy mert nem olvastad el őket. Az írás nagyon tetszett attól függetlenül hogy konkrétan nem a könyvről szólt. Szerintem ne aggódj emiatt. Nem tetszhet minden könyv mindenkinek.