2017. szeptember 23., szombat

Évszak váltás

Forrás
Vannak bizonyos rituálék, amiket nagyobb évszakváltásokkor megteszek. Kinézve az ablakon, gyönyörű, esős őszi idő van. Ez valahogy egyértelművé teszi számomra, hogy a ruháimat le kell cserélni. Ilyenkor kerülnek a nyáriak elrakásra, a téliek elővételre (független, hogy ősz van). Tehát a nagyon meleg ruhákat is előszedtem.
 Idén kivételesen egyidejűleg szanáltam is a ruhákat. Amiket nem hordtam nyáron, vagy hordtam, de utáltam, már nem kerültek elrakásra, sem azok, amik már lyukasak, bár hordtam, mert akkor még nem volt másik. A jó állapotúak mennek a rászorulóknak, a rossz állapotúak meg kuka (sajna nem olyan anyag, amiből jó portörlő lenne :D). A télieknél meg mielőtt bekerült volna a szekrénybe megnéztem, hogy jó-e egyáltalán rám. Bár most stagnáló a súlyom, de hát ki tudja tavaly ilyenkor mi volt. Ami nem jön rám, vagy már nem tetszik szintén nem kerül már be a körforgásba. A maradék ruha meg vagy szekrény, vagy vállfás megoldással. A vállfán lévők amolyan kategóriákba külön-külön (póló fölé való akármi, hosszú ujjú póló, a rövid és a hosszú ujjú póló közti póló… :D, mellények). És kivételesen a ruha rendezés csak egy fél óra volt. Há! De kiderült, hogy tök sok nadrágom van ;)
Úgyhogy siker, a ruhákat elrendeztem!

Könyves listák:

Volt egy Nyár nevű listám, ezt most töröltem is, tekintve nincs már nyár. A teljesítés… 17% (4/23) … ez van, nem nagyon ment! Gyanús, hogy a „még idén” listám sem lesz teljes év végéig 13% (13/99) a jelenlegi állás. Valahogy mindig mást olvasok, mint amit eltervezek, azért ez szörnyű. Amúgy ezért rossz, hogy jelentkeztem a mini könyvklubba is. Dafke, hogy most nem csúsznak azok a könyvek, amiket olvasni kellene -.-

Viszont bízom abban, hogy az Amit főztél, edd is meg – kihívást teljesíthetem, bár év végéig ~15 könyvet kéne kb. elolvasnom a teljesítéshez. Amúgy ez darabilag nem annyira gáz, és én még úgy hiszem idén végre sikerül!
Vélemények:

0 megjegyzés: